Ana sayfa Günlük Burç Yorumları Hande Kazanova’dan haftalık Balık burcu yorumu!

Hande Kazanova’dan haftalık Balık burcu yorumu!

tarafından ker_def

Ünlü oyuncu ve astrolog Hande Kazanova, 4-10 Mart haftası için burç yorumlarında bulundu. Burcunuz size bu hafta ne diyor? Aşk, para, kariyer konularında hangi gelişmeler var? Cevapla.tv adresinde haftalık burç yorumları yapan Hande Kazanova, gezegenlerin hareketleri, Merkür ve Uranüs’ün değişimleri sonrasında hayatlarımızda nelerin değişeceğine yönelik yorumlarda bulundu.

Hande Kazanova, 4- 10 Mart haftalık BALIK burcu yorumunda şunları söyledi:

Haftaya biraz isteksiz enerjilerle başlıyorsunuz sevgili Balık ve yükselen Balık’lar. Bu isteksiz enerjiniz salı günü öğleden sonra saatleri itibariyle yerini sizin daha tanıyıp bildiğiniz bir enerjiye bırakacak, hayatınız hareketlenmeye başlayacak. Daha fedakar, güzel rahat ve sanatsal etkiler altında kendi isteklerinizi gerçekleştireceksiniz.Bu hafta salı günü Merkür gerileyecek. biraz programatik bir gerileme olacak bu yüzden sizin hayatınızda da çok önemli olacak.

Yanlış anlaşılmalara, ifadelere ve kararlara açık olduğunuz bir dönem içerisinde olacaksınız.28 Mart’a kadar önemli girişim ve başlangıçlarınız konusunda desteklenmeyeceksiniz. Hayatınızla ilgili konularda dikkatli adımlar atmaya özen göstermelisiniz. Daha önceden tanıdığınız insanlarla bağlantılarınızı kuvvetlendirin. Eski sorun ve olaylarla yeniden karşılaşabilir. İkili ilişkiler ve özel hayatınızda daha önceden tamamlanmamış ve yarım kalmış konu ve olayların peşine düşebilirsiniz.Çarşamba günü, Uranüs Boğa Burcu’na geçecek.

Çevre ilişkilerinizin değiştiğini görmeye başlayacaksınız. Yakın çevrenizdeki insanların hayatında önemli değişimler oluşmaya başlayabilir. Siz de bu değişimlerden nasibinizi alabilirsiniz. Yine satış, reklam, tanıtım ve pazarlama alanında hızlı gelişmeler olacak sevgili Balık’lar. Güneş, Uranüs’ten güzel ve olumlu açılımlar alıyor olacak. Özelikle ilk dercelerden doğan bir Balık Burcu iseniz güzel etkileşimler altında olacak, değişimlere karşı direnmeyecek, değişimleri hayatınıza kendiniz davet edeceksiniz.Bu hafta perşembe gününe dikkat edin. Kararsızlıklarınız çok yüksek olabilir. Yönünüzü bilemeyebilirsiniz.

Kafa karışıklıklarına açık olacaksınız.Diğer taraftan cumartesi günü itibariyle sosyal çevrenizdeki insanlardan göreceğiniz desteklerin yükseldiğini fark edecek ve bu alanda kafa karışıklıklarını gidermek üzere başvuracak ve tavsiyeler alacaksınız. Önemli organizasyonlar ve davetler yine sizi destekleyecek. Güzel bir hafta olsun