Ana sayfa Günlük Burç Yorumları Hande Kazanova’dan haftalık Oğlak burcu yorumu!

Hande Kazanova’dan haftalık Oğlak burcu yorumu!

tarafından ker_def

Ünlü oyuncu ve astrolog Hande Kazanova, 4-10 Mart haftası için burç yorumlarında bulundu. Burcunuz size bu hafta ne diyor? Aşk, para, kariyer konularında hangi gelişmeler var? Cevapla.tv adresinde haftalık burç yorumları yapan Hande Kazanova, gezegenlerin hareketleri, Merkür ve Uranüs’ün değişimleri sonrasında hayatlarımızda nelerin değişeceğine yönelik yorumlarda bulundu.

Hande Kazanova, 4- 10 Mart haftalık OĞLAK burcu yorumunda şunları söyledi:

Haftaya maddi konularınız ön planda olarak başlıyorsunuz sevgili Oğlak ve yükselen Oğlak’lar. Bu hafta önemli çünkü salı günü Merkür gerilemesi yaşanacak. Sizin yakın çevre, akraba ve kardeşler alanınızı etkileyecek. Aynı zamanda onlarla olan iletişiminize 28 Mart’a kadar dikkat etmeye özen gösterin.Bazı noktalarda birbirinizi anlamakta zorlanabilir daha önceden yaşadığınız birtakım sıkıntı ve problemler varsa bunların yeniden karşınıza geldiğini fark edebilirsiniz.

Satış, reklam, tanıtım, pazarlama ve bilgisayar işleriniz varsa bu alanlarda kafanız karmaşık olabilir. Bu yüzden önemli toplantı ve görüşmeleriniz de gözünüzü dört açmaya özen göstermelisiniz. Randevularınızı kaçırabilirsiniz, uğraştığınız kağıt işleriniz varsa birtakım sıkıntı ve sorunlar oluşabilir. Araba kullanıyorsanız dikkatli olmakta fayda olacak.Bu hafta çarşamba günü Uranüs, Boğa Burcu’na geçecek ve aşk hayatınızda beklenmedik sürpriz oluşumlar karşınıza gelebilir. Farklı ve değişik güzellikte insanlardan hoşlanabilirsiniz.

Hayatınızda oluşacak deneyimlere karşı açık fikirli olacaksınız. Değişimler hoşunuza gitmeye başlayacak. Eskisinden daha farklı bir kişilik sergileyebilirsiniz.Perşembe günü yakın çevrenizdeki insanlara, iletişim halinde olduğunuz insanlara karşı yumuşak, anlayışlı ve fedakar davranışlarınız ön plana geçerken fazla abartmamaya özen göstermelisiniz. Kullanılma ihtimalinizi de gözden kaçırmamalısınız. Hayatınızda yapmak istediğiniz önemli işlerinizde, yakın çevrenizdeki insanlardan gereken desteği aldığını kolaylıkla göreceksiniz. Güzel bir hafta diliyorum.