Ana sayfa Günlük Burç Yorumları Hande Kazanova’dan haftalık Yay burcu yorumu!

Hande Kazanova’dan haftalık Yay burcu yorumu!

tarafından ker_def

Ünlü oyuncu ve astrolog Hande Kazanova, 4-10 Mart haftası için burç yorumlarında bulundu. Burcunuz size bu hafta ne diyor? Aşk, para, kariyer konularında hangi gelişmeler var? Cevapla.tv adresinde haftalık burç yorumları yapan Hande Kazanova, gezegenlerin hareketleri, Merkür ve Uranüs’ün değişimleri sonrasında hayatlarımızda nelerin değişeceğine yönelik yorumlarda bulundu.

Hande Kazanova, 4- 10 Mart haftalık YAY burcu yorumunda şunları söyledi:

Bu hafta iletişim ayağınız kuvvetli olacak sevgili Yay ve yükselen Yay olanlar. Ancak salı itibariyle Merkür gerileyecek o sebeple büyük işlerden ziyade bu hafta yakın çevrenizle beraber yapacağınız kısa vadeli plan ve programlara odaklanmanız daha faydalı olacaktır.Merkür 28 Mart’a kadar ev, aile ve yuva alanlarınızda gerileyecek. Ailevi konularda alınganlıklara ve sıkılganlıklara, iletişim sorunlarına açık görünüyorsunuz.

Bu yüzden aile büyüklerinizle olan iletişimlerinizde daha net olmanızda fayda var. Söylenilen sözlere karşı çok çabuk tepki verebilir, alınabilir ve kendi içinize kapanabilirsiniz.Biraz depresif etkiler altında olacaksınız. Daha önceden konuşulmuş, yarım kalmış bir mevzunun tamamlanması bu Merkür gerilemesinde işinize yarayabilir. Gayrimenkul, ev alım satım ya da kiralama gibi işleriniz varsa bu dönemde yapmamaya özen göstermeniz gerekiyor ama yapmak zorunda kalırsanız eğer birden çok kez gözden geçirerek üzerine eğilmeniz gerekecek.

Legal meselelere atlamamaya ve olayların içerisinde daha mantıklı davranmaya özen gösterin. Bu hafta çarşamba günü Uranüs, Boğa Burcu’na geçecek. İş, hizmet ve sağlık alanlarınızda 7 yıl boyunca dolaşacak olması, sağlığınızla ilgili konu ve olayları hızlandıracak. Uranüs’ün bu alanlarınıza geçmesi hem iş alanlarınızda hem de sağlığınızla ilgili konularda beklenmedik birtakım oluşumları karşınıza getirebilir.Boğaz bölgesi, bademcik, ses telleri, tiroid ve boyun bölgesine dikkat etmeniz gereken bir döngü içerisinde olacaksınız.

Hormonal sistemde birtakım bozulmalar ve şeker sisteminizdeki iniş çıkışları bu dönemde kontrol etmekte zorlanabilirsiniz.Perşembe günü eviniz ve ailenizde güzel etkileşimler devrede olacak. Fedakar etkilerinizi devreye sokacaksınız. Cumartesi günü para harcamaya yatkın olacaksınız ama bu harcama eviniz ve aileniz için olacak. Kendinizi daha şanslı, mutlu ve iyimser hissedeceksiniz. Güzel bir hafta diliyorum.