Ana sayfa Günlük Burç Yorumları Hande Kazanova’dan Yengeç Burcu 28 Ocak – 3 Şubat Haftalık Burç Yorumu

Hande Kazanova’dan Yengeç Burcu 28 Ocak – 3 Şubat Haftalık Burç Yorumu

tarafından ker_def

Burcunuz size ne diyor? Haftalık burç yorumlarını merak edenler google’de yorumları arıyor.

Ünlü Astrolog Hande Kazanova’nın haftalık burç yorumları büyük ilgi görmekte.

Cevapla.tv sitesinde haftalık burç yorumları yapan Hande Kazanova’nın 28 Ocak – 3 Şubat tarihli hafta için burç yorumlarında önemli detaylar astroloji meraklılarını bekliyor.

Yengeç burcu haftalık yorumunda Hande Kazanova neler anlattı?

28 Ocak – 3 Şubat tarihli hafta için Yengeç burcu haftalık yorumunuz şöyle:

Haftanız aşk hayatınızın detaylarıyla başlıyor sevgili Yengeç ve yükselen Yengeç’ler.hem aşk hayatınıza odaklanacaksınız hem de eğer çocuğunuz varsa onunla ilgili konu ve olaylar hayatınızda daha fazla yer edecek. Hobileriniz, yapacaklarınız, eğitim alanlarınız yine bu hafta başında sizi hareketli kılabilir. Hafta ortasında gelindiğinde birkaç gün boyunca iş hayatınız ön planda olacak. Kendinizi bu alanlarda göstermek isteyeceksiniz.Bu alanlardan önemli şans ve fırsatlar karşınıza gelebilir. Diğer taraftan, bir para meselesini halledebilirsiniz.

Çarşamba günü parasal konularda önemli işlerinizi harekete geçirebilir ve bu işlerinizde nihai bir sonuca varabilirsiniz.Özellikle ödemeleriniz varsa çarşamba gününe denk getirmeye özen gösterin. Bir kredi ya da borcun altına gireceksiniz yine bugün uygun olacak. Bu hafta en çok cumartesi gününe dikkat etmelisiniz.

Enerjinizi göz önünde bulunacağınız ortamlarda hem aile hayatınızda hem de özel ilişkilerinizde ve kariyerinizde istediğiniz gibi kullanamayabilirsiniz. Birtakım sürtüşme ve çatışmalar, ego sıkıntıları devreye girebilir. Hafta sonu sevdiğiniz insanla büyük güç çekişmelerinden uzak durmakta fayda var.

Enerjinizi daha kontrollü kullanmaya özen gösterin sevgili Yengeç’ler. Pazar günü olaylara daha sakin bakmayı biliyor olacaksınız. Parasal konularda güzel adımlar ve sonuçlar, hafta başına taşınacak güzel şanslar keyfinizi yerine getirecek. Güzel bir hafta olsun.