Ana sayfa Dizi Magazin Haberleri Hande Soral ile İsmail Demirci çiftini erkanda birlikte izleyebilecek miyiz?

Hande Soral ile İsmail Demirci çiftini erkanda birlikte izleyebilecek miyiz?

tarafından ker_def
‘Aynı projede olmaz’

2 Şubat 1987 doğumlu olan Hande Soral ve eşi 18 Kasım 1984 doğumlu İsmail Demirci, Nişantaşı’nda magazincilere yakalandı.

Milliyet gazetesinde yer alan habere göre yaz tatili öncesi mağazaları dolaşıp alışveriş yapan çift, gazetecilerle sohbet etti.

Aynı projede yer almaya pek sıcak bakmadıklarını söyleyen ikili, “Birlikte yer alacağımız bir işi tercih etmiyoruz. Ama yine de gelen senaryoya bakmak lazım” şeklinde konuştu.

Hande Soral ile İsmail Demirci çiftini erkanda birlikte izleyebilecek miyiz? 7

2007 yılında Komedi Dükkanı programı ile tanınan ve bugüne kadar 18 projede kendisine yer bulan Hande Soral, ününe ün katmaya devam ediyor. Soral’ı son olarak İsimsizler dizisinde Handan karakteriyle izlemiştik.

İsmail Demirci de 2012 yılında Kurtlar Vadisi dizisinde Erkan olarak başladığı ekran kariyerinde bugüne kadar 18 projede yer alarak bir hayli ilerleme kaydetti. Demirci’nin son dizi tecrübesi pek iyi olmamıştı. Mehmed Bir Cihan Fatihi dizisinde Şehzade Orhan olarak izlediğimiz oyuncu, müthiş bir iddia ile başlayan projenin 6 bölümde sona ermesiyle hayal kırıklığı yaşamıştı.