Ana sayfa Dizi Haberleri Üç Kuruş dizisi finale giderken ölen ölene! Bir başrol daha gitti!

Üç Kuruş dizisi finale giderken ölen ölene! Bir başrol daha gitti!

tarafından zk zk

Televizyongazetesi.com/Detay – Show TV’de Pazartesi akşamları yayınlanan dizisi Üç Kuruş, ne yazık ki beklenen izleyici kitlesine ulaşamayınca bir sezonluk bir dizi olarak kaldı. Dizi, sezon finaline doğru gidiyor. Uraz Kaygılaroğlu’nun bambaşka bir imaj ile yer aldığı diziyi izleyenler, bu hafta bir başrolün daha gidişine tanık oldu.

Çukur dizisinin devamı olarak lanse edilse de aynı etkiyi yaratamadı Üç Kuruş dizisi. Ancak sadık bir izleyici kitlesini de sezon sonuna kadar getirdi. Bir Roman mahallesinde geçen hikayesinde Uraz Kaygılaroğlu, Kartal karakteri ile dikkatleri çeken bir performans sergilemekte.

Bir polise hayat veren Ekin Koç da dizinin başrollerinden birisi olarak başarılı performansı ile beğeni topluyor. Dizinin dikkat çeken isimlerinden birisi de Nursel Köse idi. Ancak Köse’nin hayat verdiği Neriman karakteri geçtiğimiz haftalarda diziye veda etmişti.

Dizinin bu hafta ekrana gelen son bölümünde ise Bahar karakterinin beklenmeyen ölümü ile Nesrin Cavadzade, final öncesi diziye veda eden isim oldu! Baybars tarafından Bahar’ın öldürülmesi, diziyi izleyenler için de şok bir gelişmeydi. Böylece bu karakter de diziden ayrıldı!

Üç Kuruş dizisi finale giderken ölen ölene! Bir başrol daha gitti! 7

Üç Kuruş’un yeni bölümünden yayınlanan ön izleme sahnesinde ise Kartal’ın hastane odasında yanında Ferhan’ı ve Ferhan’ın çocukluğunu gördüğü sahnede yaşanan konuşma dikkat çekiyor. Ferhan, Baybars’ın sıradaki hedefinin Ateş olabileceğini söylerken, “Ya onu da koruyamazsan?” sözleri üzerine Kartal büyük bir korku yaşıyor.

3 bölüm sonra 28. bölümde final yapacak olan Üç Kuruş dizisinde finale yaklaşırken şaşırtıcı gelişmeler de beraberinde geliyor! 16 Mayıs Pazartesi akşamı yayınlanacak olan 26. bölümde Kartal ile Efe’nin neler yapacağı merak konusu!

Peki 25. bölümde neler olmuştu? Finalde yaşananları hatırlayalım: Bahar her şeye rağmen Baybars’ın Kartal’ı öldüreceğini anladı. Kartal’ın yaşaması için kendini feda eden Bahar, planını kurdu. Baybars’a, Kılıç’ın hala kendisine aşık olduğunu ve Biricik’in intikamını almak için kendisini öldürebileceğini söyledi.

Daha sonra Şahin’den aldığı telefonla gizlice Kartal’ı arayarak buluşma yerine tek gitmesini söyledi. Ateş’in olduğu deponun adresini Kartal’a veren Bahar, Ateş’le birlikte beklediğini söyledi. Efe, Çetin, Mesut ve adamları, Bahar’ın söylediği adrese giderken Kartal buluşma mekanına tek başına gitti. Kartal, Bahar ile Ateş’i birlikte sanıyordu ancak Baybars ve Kılıç’ın yanında Bahar’ı getirdiğini görünce büyük bir şok yaşadı.

Bahar’ın kendini feda ettiğini anlayan Kartal sevdiği kadını kurtarmak istese de elinden hiçbir şey gelmedi. Finalde Baybars, Bahar’ı acımadan öldürdü. Korkunç bir yıkım yaşayan Kartal’ın bu olaydan sonra ne yapacağı merakla bekleniyor.

Uraz Kaygılaroğlu, Ekin Koç, Aslıhan Malbora, Civan Canova, Suna Selen, Necip Memili, Kadir Çermik, Bora Akkaş gibi isimlerin kadrosunda yer aldığı dizi, 30 Mayıs Pazartesi günü yayınlanacak 28. bölümü ile birlikte final yap