Ana sayfa Kadın Haberleri Hande Soral, Şebnem Bozoklu ve Gökçe Bahadır’ın tatil güzelliği!

Hande Soral, Şebnem Bozoklu ve Gökçe Bahadır’ın tatil güzelliği!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Hande Soral, ailesiyle birlikte tatilde… Şebnem Bozoklu, kendisini rüzgarın kollarına bıraktı… Gökçe Bahadır, kendine bakım yaptırdı… Ünlü oyuncuların tatil günlerinde yaşadıkları detaylar instagram hesaplarında yer alıyor… İşte haber turu…

Diriliş Ertuğrul dizisinde İlbilge Hatun karakteri ile büyük başarı elde eden Hande Soral, yeni dönemde nasıl projelerde yer alacağını hayranları merakla bekliyor. Oyuncu, 2020 yılında Kovala isimli filmde yer almıştı. Yeni sezonda bir dizide yer alması ise hayranlarının beklentisi. Tatil güzelliğini instagram hesabından yayınlayan oyuncu “Daha çok selfie mi¿?” notuyla aşağıdaki fotoğrafını beğeniye sundu.

Hande Soral, Şebnem Bozoklu ve Gökçe Bahadır'ın tatil güzelliği! 9

atv’de yayınlanan ve büyük de tepki gören Gel Dese Aşk dizisinde başrolde bulunan Şebnem Bozoklu, karantina döneminde sete çıkmak istememişti. Projenin iptal olduğu bilgisi ise geçtiğimiz haftalarda ortaya çıktı.Yeni sezonda Şebnem Bozoklu, yeni bir dizide yer alacak mı, merakla bekleniyor. Ünlü oyuncu ise tatilde keyifli anlar yaşıyor. Kendisini rüzgarın kollarına bıraktığı anı paylaşan oyuncu, mutlu ve huzurlu görünüyordu.

Hande Soral, Şebnem Bozoklu ve Gökçe Bahadır'ın tatil güzelliği! 10

Ünlü oyuncu Gökçe Bahadır, bakımına önem veren isimlerden… Oyuncu, Hamiyet Akpınar’a kendisini bıraktı. Ünlü oyuncu, “Yine yaptı yapacağını, ekip tamam” diyerek ünlü makyöze bu paylaşımı ile teşekkür etti.

Hande Soral, Şebnem Bozoklu ve Gökçe Bahadır'ın tatil güzelliği! 11