Ana sayfa Dizi İzle Aşk Bir Rüya 20 Temmuz Pazartesi 150. bölümde Thapki yeniden eve dönecek mi?

Aşk Bir Rüya 20 Temmuz Pazartesi 150. bölümde Thapki yeniden eve dönecek mi?

tarafından ker_def

Kanal 7’nin sevilen dizilerinden Aşk Bir Rüya 20 Temmuz Pazartesi günü 150. bölüm ile geliyor. Dizinin yeni bölümünden ilk detaylar ortaya çıktı. Thapki, Pandey ailesinin yanına yeniden mi dönecek?

Aşk Bir Rüya’da bu akşam Thapki’nin yeniden ortaya çıkması Şankar’ı çok endişelendirir. Balu ise Thapki’nin yeniden eve dönmesi gerektiğini düşünür. Thapki yeniden eve dönecek mi?

Bani Tina ve Bihan’ı gizlice eve alır. Thapki kızının bir şeyler gizlediğinden kuşkulanır fakat Bani durumu idare etmeyi başarır. Batki Thapki’nin kendisinden neden kaçtığını anlayamaz fakat Çutki Şada’nın onu tehdit ettiğini düşünür. Bani, Tina ve Bihan’la çok keyifli anlar yaşar.

Şada ve Şankar ise Bihan ile Tina’nın orada olduğunu düşünerek Thapki’nin evine gelir. Bir anda onları karşısında gören Thapki çok öfkelenir. Balu ise Thapki’nin yeniden eve dönmesinin Bihan için daha iyi olacağını düşünür. Thapki yeniden Pandey ailesinin yanına dönecek mi?

Aşkın her sorunu çözeceğine inanan Thapki’nin kalpleri ısıtan öyküsü ‘Aşk Bir Rüya’ her gün 21:00’de Kanal 7 ekranlarında…

Yönetmen: Ranjan Kumar Singh, Mayank Gupta Vaibhav ve Vansraj Singh

Oyuncular: Jigyasa Singh, Ma nish Goplani, Ankit Bathla, Sheena Bajaj, Monica Khann,a Jaya Battacharya, Jairoop Jeevan, Sabina Jat

Tür: Dram , Romantik