Ana sayfa Sosyal Medya Hande Soral’dan evlilik yıldönümlerinde eşi İsmail Demirci’ye kısa ama aşk dolu mesaj

Hande Soral’dan evlilik yıldönümlerinde eşi İsmail Demirci’ye kısa ama aşk dolu mesaj

tarafından ker_def

Televizyongazetesi.com/Detay – Uzun süreli beraberliklerini 2017 yılının Ekim ayında evliliğe dönüştüren ünlü çift Hande Soral ve İsmail Demirci, bugün 3. yıldönümlerini kutluyorlar. Soral, şu sıralar dizi çekiminde olan eşine mesajını sosyal medyadan gönderdi.

Bilindiği gibi İsmail Demirci, Show TV’de ekranlara gelen Kuzey Yıldızı dizisinde Kuzey karakterini oynuyor. Aslıhan Güner ile başrolde oynayan Demirci, şu sıralar dizinin çekimleri sürdüğü için Ordu’da. Zaman zaman kısa aralıklarda İstanbul’a gelip gitse de Ordu’da yaşıyor adeta.

Eşinden ayrı İstanbul’da zaman geçiren Hande Soral, 3 yıldır mutlu bir evlilik sürdüğü İsmail Demirci’ye aşkını, instagram hesabından yaptığı bir paylaşımla gösterdi.

Oyuncu, düğünlerinde çekilen bir fotoğrafını instagram sayfasında yayınladı ve “Seni seviyorum” notuyla bir kalp emojisi ekledi. Ayrıca İngilizce olarak ‘mutlu yıllar’ etiketini koydu.

Ayrıca düğün tarihlerini de not düşen Hande Soral’ın uzun uzun mesaj yazmak yerine kısacık bir notla hem aşkını anlattı hem de özel günlerini kutladı.

Seni seviyorum❤️ #happyanniversary 14.10.2017

Hande Soral'dan evlilik yıldönümlerinde eşi İsmail Demirci'ye kısa ama aşk dolu mesaj 7