Ana sayfa Dizi Haberleri Hangi dizi başarılı, hangi dizi başarısız, hangi dizi finale yürüyor? İşte dizi karnesi

Hangi dizi başarılı, hangi dizi başarısız, hangi dizi finale yürüyor? İşte dizi karnesi

tarafından ker_def

Hangi dizi başarılı, hangi dizi başarısız, hangi dizi finale yürüyor? İşte dizi karnesi 7

Hangi dizi başarılı, hangi dizi başarısız, hangi dizi finale yürüyor? İşte dizi karnesi

Milliyet Blog yazarlarından Abdurrahman Balcılar, dizilerin karnesini hazırladı. 6-12 Kasım tarihleri arasında ekrana gelen dizileri yorumlayan Balcılar, hangi dizilerin başarılı hangilerinin başarısız olduğunu net bir şekilde ortaya koyuyor. İşte detaylar:

Geçen Haftanın (06 – 12 Kasım 2017) En Çok İzlenen Dizileri!
TNS ölçümlerine göre hazırladığım 06 – 12 Kasım 2017 Tarihleri arasında en çok seyredilen altı Ulusal kanallarımızda ekranlarımıza gelen 35 dizi arasında, Total’de ve AB’de ilk ona giren, haftanın dizi karnesini aşağıda bilgilerinize sunuyorum.

Geçen Hafta Gösterimdeki Diziler :

Söz, Kırgın Çiçekler, Siyah Beyaz, Çukur, Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz, Tutsak, Kadın, Ufak Tefek Cinayetler, Diriliş Ertuğrul, Meryem, Seven Ne Yapmaz, Hayat Sırları, Nerdesin Birader (yeni), Bizim Hikaye, Kanatsız Kuşlar, Siyah İnci, Aşk ve Mavi, Şevkat Yerimdar, Arka Sokaklar, Kalp Atışı, İstanbullu Gelin, Payitaht Abdülhamit, Kalbimdeki Deniz, Fazilet Hanım ve Kızları, Yeni Gelin, Yalaza, İsimsizler, Savaşçı, Çocuklar Duymasın, Cennetin Göz Yaşları, Dolunay, Klavye Delikanlıları, Aslan Ailem ve Bahtiyar Ölmez (Yeni) dizilerinin yeni bölümleri yayınlandı.