Ana sayfa Dizi Haberleri Hatice Şendil, gelen rolleri neden kabul etmez?

Hatice Şendil, gelen rolleri neden kabul etmez?

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com /Detay – Ünlü oyuncu Hatice Şendil, Dila Hanım karakteri ile akıllara yazılan bir ismi. Uzun süredir dizilerde göremediğimiz Hatice Şendil, yeni sezonda bir projede yer alabilir. Şendil, daha önce yaptığı açıklamalarda sete dönmeyi çok istediğini ve uygun proje aradığını söylemişti.

Ünlü oyuncu,bir oyuncunun neden senaryo kabul etmediğine yönelik soruyu yanıtladı. Senaryo Sohbetleri isimli programda Bora Talat Oyacı ile bir araya gelen Hatice Şendil, bir oyuncu eğer istiyor ise ne kadar yorgun olursa olsun şartlar ne olursa olsun o rolü oynayacağını düşünüyor.

Hatice Şendil, oyuncuların genel anlamda senaryo kabul etmemelerini, yani yeni bir projeye başlamamak istememelerinin altında birçok neden yatabileceğini ifade etti.

Şendil, “Ana fikrine inanmayabiliriz. O sözü söylemek istemeyebiliriz. Kendimizi tekrar etmek istemeyebiliriz. Oynadığımız şeylere benzer karakterler, benzer fikirler,benzer bakış açıları, benzer aksiyonlar geliştirmek istemeyebiliriz. Çeşitlenmek isteyebiliriz. Bazen çok istediğimiz halde yapamayabiliriz, o gücümüz olmaz. Tükenen bir durumumuz oluyor. Uzun saatler çalışmak, mesleki deformasyona yol açıyor. Bir taraftan sürekli yetişme duygusu, koşturma telaşı, yayına yetişme bütün bunlar bizleri yoruyor. Belki yaşlanmıyoruz, büyüyor ama biraz yorucu bir tarafı var. Bir oyuncu çok istediği bir şeyi, ne kadar yorgun olursa olsun yapmak ister” diye konuştu.

Hatice Şendil, bir oyuncunun kendini tekrar etmemek adına projeyi kabul etmemesinin en doğru yanıt olduğunu da sözlerine ekledi.