Ana sayfa Dizi Haberleri Aybüke Pusat’tan dizi setlerindeki en can sıkıcı gerçeği açıkladı!

Aybüke Pusat’tan dizi setlerindeki en can sıkıcı gerçeği açıkladı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – En son Her Yerde Sen dizisiyle televizyonda yer alan Aybüke Pusat, karantina sürecinde katıldığı youtube canlı yayınında yaptığı açıklamalarla dikkat çekti.

Ünlü oyuncu, İzmir’in şirin ilçesi Dikili’den yayına katıldı. Hangi günde olduğunu ilk seferinde söyleyemeyen Aybüke Pusat, 44 gündür de karantina da olduğunu ifade etti.

Bu süreç boyunca masaj, fizik tedavi ve saunayı özlediğini ifade eden Aybüke Pusat, gevşemeye ihtiyacı olduğunu söyledi. Oyuncu, “Çok saçma ama en çok onu özledim. Aşırı seviyorum masaja gideyim, hamama gidiyorum işlerini. Şimdi olmayınca garip oluyor” diye konuştu.

Sette olmayı, çalışmayı da çok özleyen oyuncu koronavirüs salgını öncesinde Netflix’in 50 metrekare isimli yeni dizi projesinin kadrosunda yer alıyordu.

Aybüke Pusat bu dönemde insan kalabalığını özlemediğini dile getirdi. Oyuncu dizi setlerinin en can sıkıcı yönü olan kalabalığı ve koşuşturmayı sevmiyor. Aybüke Pusat, “Seti özlüyorum ama sette 150 kişi olunca herkes bir yere koşturuyor. Herkesin bir şey için acelesi var. Herkes kendi işini yapmak için uğraşıyor, kimse kimseye yardım etmiyor. Onu hiç özlemedim” diye konuştu.