Ana sayfa Dizi Haberleri Hatice Şendil’e yapımcı eşi Burak Sağyaşar’dan dizi teklifi gelmiyor mu?

Hatice Şendil’e yapımcı eşi Burak Sağyaşar’dan dizi teklifi gelmiyor mu?

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Show TV Genel Müdürü Aynur Demirtaş’ın düğününden çıkarken görüntülenen Hatice Şendil ile eşi Burak Sağyaşar kameralara konuştu. Şendil, yeni proje konusunda henüz belli olan bir şey olmadığını söyledi.

“Belli olan bir projem yok, okuyorum, değerlendiriyorum” diye konuşan oyuncu, eşi Burak Sağyaşar’dan bir teklif gelirse birlikte çalışmak isteyip istemediği sorusunu yanıtladı.

Şendil, “Ayırmıyorum hiçbir projeyi. Her zaman karakteri ve dizinin içeriğini önemsedim yine öyle davranıyorum. Bizim hayatımızda değişen bir şey yok, ben sadece anne olarak daha fazla hassasiyet gösteriyorum. Burak’ın yapımcı olması, ondan bana bir teklifle ilgili söz konusu olan bir ön yargım benim yok, dilerim de kimsenin bana karşı olmaz”diye konuştu.

Sağyaşar ise “İnanın hiçbir şeyi ayırt etmiyoruz. Hatice hanım bir şeyi beğenirse, oynamak isterse oynar” dedi. Şendil de bu şekilde olmasının daha doğru olduğunu ifade etti. Oyuncu en son 2014 yılında Kaderimin Yazıldığı Gün dizisinde rol almıştı. O tarihten bu yana da ekranda yer almıyor.

Hatice Şendil, yeni bir çocuktan önce mesleğini yapmayı çok özlediğini, setlere dönmeyi arzu ettiğini bir kez daha ifade etti. Röportajı videodan izleyebilirsiniz.