Ana sayfa Dizi Haberleri Hatice ve Sarp’tan sonra Kadın dizisinden bir önemli ayrılık daha mı yaşanacak!

Hatice ve Sarp’tan sonra Kadın dizisinden bir önemli ayrılık daha mı yaşanacak!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Kadın dizisi 3. sezonuyla ekrandaki yerini aldı. 67. bölümü dün yayınlanan dizide Sarp Çeşmeli karakterinin öldüğü Caner Cindoruk’un veda mesajı ile ortaya çıktı.

Hatice karakterinin ölmesi ile birlikte Bennu Yıldırımlar da diziye veda etmişti.

Bir ayrılık ihtimali de Ahu Yağtu cephesinden geldi. Ünlü oyuncu, eski eşi Cem Yılmaz’ın Kara Komik Filmlerin galasında yaptığı açıklamada bazı yeni projeleri olduğunu belirtti.

Muhabirlerin “tiyatro mu, televizyon mu?” sorusu üzerine Yağtu, “Her ikisi de” diye belirtti ama detay veremeyeceğini ifade etti.

Televizyon için yeni proje görüşmeleri yapan Ahu Yağtu’nun Pırıl karakteri ile yer almakta olduğu Kadın dizisinden ayrılma ihtimali de ortaya çıkmış oldu.

Önce babasını kaybeden Pırıl, şimdi de eşi Sarp Çeşmeli’nin acısını yaşayacak. Artık Pırıl karakterinin de dizide pek bir yerinin kalmadığı da bu iki ölüm ile birlikte ortaya çıkmıştı.

Hayatında her şeyin yolunda olduğunu söyleyen Ahu Yağtu, geçen sezon tiyatroda yer almış ve oyunun bitmesi ile de yeni proje arayışlarına başlamıştı. Yağtu’nun bir tiyatro oyunu için de görüşmekte olduğu ortaya çıktı.

Kara Komik filmler serisi hakkında fikirlerini de belirten ünlü oyuncu, “Merakla beklediğim bir süreçti benim, gerçekten heyecan içindeyim, epeydir hikayelerini dinliyordum, şimdi gerçekleşeceğini göreceğim inşallah” açıklamasını yaptı.

İşte Uçankuş TV’de yayınlanan o röportaj: