Ana sayfa Dizi Magazin Haberleri Pınar Deniz ve Miray Daner, tokatla birbirlerinin yüzünü kıpkırmızı yaptı!

Pınar Deniz ve Miray Daner, tokatla birbirlerinin yüzünü kıpkırmızı yaptı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Vatanım Sensin dizi tarihine altın harflerle yazılan bir yapımdı. 27 Ekim 2016 ile 7 Haziran 2018 tarihleri arasında yayınlanan dizi toplam 59 bölüm sürdü. Yıldız karakterini canlandıran Pınar Deniz, youtube’da yayınlanan İbrahim Selim ile Bu Gece programında dizinin kendi hayatındaki önemini anlattı.

Pınar Deniz, “Benim oyunculuk algımın ilk başladığı işti. Son işimden sonra, Vatanım Sensin’den önceki 1 sene eğitim alacağım dedim. Çok film izliyorum, tiyatrolar, oyunlar, çok algım açılmıştı. İşe başladığımda da o kadar heyecanlıydım ki” dedi.

Dizinin ilk bölümünde Miray Daner ile tokat attıkları bir sahneden bahseden Pınar Deniz, “Her provada tokat atıyoruz birbirimize. Kıpkırmızı olduk. Her yerimiz kızardı. Yönetmen geldi, ‘Ne yapıyorsunuz ve neden yapıyorsunuz?’ dedi. O kadar elimin ayağımın titrediği sahneler vardı. O beni gerçekten büyüten ve oyunculukla ilgili o hazzı ilk hissettiğim işti” şeklinde konuştu.

Vatanım Sensin dizisi için Osmanlıca’yı da biraz öğrendiğini belirten Pınar Deniz, pek kullanma imkanı bulamadığını da ifade etti.

Videodan programı izleyebilirsiniz…