Ana sayfa Dizi Haberleri Hayat Şarkısı ile zirve yapan Burcu Biricik’in dizi hüsranı son bulacak mı?

Hayat Şarkısı ile zirve yapan Burcu Biricik’in dizi hüsranı son bulacak mı?

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com – Burcu Biricik için yeni dizi iddiası! Ünlü oyuncu Burcu Biricik, Hayat Şarkısı isimli dizideki Hülya karakteri ile büyük popülerlik kazandı. Ancak oyuncu, sonraki 2 projesinde de umduğunu bulamadı. Burcu Biricik’in 2017 yılında sona Eren Hayat Şarkısı dizisinden sonra sinemada iyi sonuçlar aldığı ama diziler konusunda üzüntülü günler yaşadığı bir dönem geçti.

Burcu Biricik, 8. Gün isimli diziyle 2018 yılını hayal kırıklığı ile kapattı. Ancak Her şey Seninle Güzel filmiyle sinemada kendini gösterdi. Çiçero ise 2019 yılında büyük beğeni toplayan bir film oldu.

Kuzgun dizisi ise Burcu Biricik adına 2019 yılında büyük umutlar besleyip, yine hayal kırıklığı yaşadığı bir yapım oldu. 21 bölüm süren dizinin hikayesi ve oyuncu kadrosu çok iyi olmasına rağmen, bir türlü istenilen reytingleri alamadı.

Ünlü oyuncunun yeni sezonda ne yapacağı merakla bekleniyordu. Gazeteci Birsen Altuntaş’ın kulis bilgisine göre Netflix için hazırlanmakta olan Fatma isimli dizinin başrolü için Burcu Biricik düşünülüyor. Senaryosunu Özgür Önürme’nin hazırladığı Fatma dizisinin yapımcısı ise Başak Abacıgil.