Ana sayfa Dizi Haberleri Bizim Hikaye’nin Rahmet’i Yağız Can Konyalı aradığı diziyi buldu!

Bizim Hikaye’nin Rahmet’i Yağız Can Konyalı aradığı diziyi buldu!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Ünlü oyuncu Yağız Can Konyalı, 2012 yılında Öyle Bir Geçer Zaman ki dizisiyle ekrana çok iyi bir başlangıç yaptı. Aydın karakteri ile dikkat çeken oyuncu, sonrasında ise Adı Mutluluk dizisinde Zeki karakterini canlandırdı. Ancak ünlü oyuncunun asıl çıkışı yaptığı proje Bizim Hikaye oldu.

70 bölüm süren ve 2 sezon devam eden Bizim Hikaye dizisinde Rahmet Elibol karakteri ile gönülleri kazanan Yağız Can Konyalı, hayran kitlesini de bir hayli artırdı. Bizim Hikaye’nin ardından Aşk Ağlatır dizisiyle bu sezonun başında izleyicilerle buluşan oyuncu, dizinin kısa süreli olmasının üzüntüsünü yaşadı.

Ancak Yağız Can Konyalı’nın başarılı performansı takdir topladı.Genç oyuncu farklı bir rolde yine yeteneğini sergiledi ve hayranlarından olumlu yorumlar aldı.

Yeni sezonda Show TV’de yayınlanacak olan Arıza isimli dizinin kadrosunda genç oyuncu da bulunuyor. Tolga Sarıtaş ve Ayça Ayşin Turan’ı buluşturan dizide iyi bir oyuncu kadrosu buluştu.

Bizim Hikaye'nin Rahmet'i Yağız Can Konyalı aradığı diziyi buldu! 7

Ali Seçkiner Alıcı, Ahmet MümtazTaylan, Levent Can, Hakan Salınmış, Hazal Benli ve Cankat Aydos’un da kadrosunda yer aldığı Arıza dizisi, çok iddialı bir yapım olarak dikkatleri çekiyor.

Yağız Can Konyalı’nın hayranları da yeni rolünü merak ve heyecanla bekliyor. Bir aksiyon projesi olan Arıza, oyuncu adına çok önemli bir sınav olacak.