Ana sayfa Dizi Haberleri Hayat Sırları dizisinden eğlenceli kamera arkası görüntüleri

Hayat Sırları dizisinden eğlenceli kamera arkası görüntüleri

tarafından ker_def

Star TV’de yayınlanacak olan Hayat Sırları dizisinde yeni gelişme.. Hayat Sırları dizisinin yayın tarihi belli oldu.

Başrollerini Ahmet Mümtaz Taylan, Ekin Koç, Hazar Ergüçlü, Devrim Yakut ve Olgun Toker’in paylaştığı, Most Production tarafından hazırlanan, çarpıcı hikayesi, güçlü oyuncu kadrosuyla göz dolduran Hayat Sırları ilk bölümüyle 1 Kasım Çarşamba akşamı 20.00’de Star TV’de olacak.

Hayat Sırları, yıllardır sırtlarında taşıdıkları, kimseye anlatamadıkları büyük sırları, ilmek ilmek ördükleri mutlu yuvalarına bomba gibi düşen Kuzgun ailesinin, sevgiyle sarmalanmış, sıcacık ama bir o kadar da tehlikelerle dolu hikayesini anlatıyor.

Hayat Sırları’ndan yeni fragmanlar ve kamera arkası görüntüleri de yayınlandı.

Yönetmen, yapımcı ve tüm oyuncuların ilk kez bir araya geldikleri okuma provası, her karakter için ayrı ve büyük titizlikle gerçekleştirilen saç, makyaj, kostüm çalışmaları ile fotoğraf çekimlerinin yer aldığı hazırlık ve yapım sürecine ait görüntüler sosyal medyada da ilgi çekti.

Senaryosunu usta kalem Mahinur Ergun’un yazdığı, genel yönetmenliğini Gül Oğuz’un üstlendiği yönetmen koltuğunda Murat Can Oğuz yer aldığı, güçlü prodüksiyonu, nefes kesen hikayesiyle “Hayat Sırları” çok yakında Star’da.

HAYAT SIRLARI KAMERA ARKASI GÖRÜNTÜLERİ