Ana sayfa Dizi Magazin Haberleri Hazal Filiz Küçükköse yıllar geçtikçe İstanbul’un keyfini daha çok çıkarıyor!

Hazal Filiz Küçükköse yıllar geçtikçe İstanbul’un keyfini daha çok çıkarıyor!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com /Detay – 2009 yılında Deniz Yıldızı dizisiyle ekran kariyerine başlayan Hazal Filiz Küçükköse, Beni Affet’te Leyla Adalı karakterinin ardından Kara Sevda’da Zeynep’i canlandırarak büyük bir çıkışa imza attı.

Son iki dizisi; Rüya ve Mehmed Bir Cihan Fatihi beklediği gibi iyi geçmedi. Ancak yeni sezonda yine izleyicilerinin karşısına çıkmak içinde hazırlanıyor. Zemheri dizisiyle Show TV ekranına gelecek olan Küçükköse, şimdiden yeni rolü ile meraklandırıyor.

İstanbul Life dergisinin Aralık sayısının kapağında yer alan ünlü oyuncu, özel pozları ve açıklamalarıyla çok konuşulacak.

Hazal Filiz Küçükköse yıllar geçtikçe İstanbul'un keyfini daha çok çıkarıyor! 8

Çok tatlı bir röportaj yaptıklarını ayrıca farklı çekimler gerçekleştirdiklerini belirten Küçükköse, İstanbul hakkındaki fikirlerini de anlattı.

9 Şubat 1988 Mersin doğumlu olan oyuncu, 6 yıldır İstanbul’da yaşamakta…

Ünlü oyuncu, ““Yaşadıkça, daha çok tadını çıkarmaya, daha çok keyif almaya başladım, her detayıyla çok zengin bir şehir. Artık İstanbullu olmaya başladım. Neredeyse beş, altı yıldır burada yaşıyorum ve artık başka bir şehirde olmayı düşünemiyorum” diye konuştu.

Hazal Filiz Küçükköse yıllar geçtikçe İstanbul'un keyfini daha çok çıkarıyor! 9