Ana sayfa Sosyal Medya Hazal Filiz Küçükköse’nin tek yumurta ikizi kardeşi Deniz ile ilgili bir sürpriz var!

Hazal Filiz Küçükköse’nin tek yumurta ikizi kardeşi Deniz ile ilgili bir sürpriz var!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com – Hazal Filiz Küçükköse, uzun süredir setlere uzak kaldı… Son dönemde ise Netflix’te yayınlanacak olan Kötü Adamın Son 10 Günü isimli sinema filminin kadrosuna dahil olan oyuncu, yeniden hayranları ile buluşmanın heyecanını yaşıyor.

Alışverişte görüntülenen oyuncu, film çekimlerinin tamamlandığını ve yayınlanmasını beklediğini söyledi. Proje hakkında pek bilgi vermek istemeyen oyuncu, güzel bir iş olduğunu anlattı.

Nejat İşler’in başrolünde yer aldığı projede birçok arkadaşının da bulunduğunu belirten oyuncu, “Güzel, tatlı bir iş olacak. Bir dedektiflik hikayesi” diye konuştu.

Kendisinden de iyi dedektif olabileceğini belirten oyuncu televizyonda iki diziyi kaçırmıyor. Kanal D ‘de pazar akşamları yayınlanan Yargı ile Fox TV’de pazartesi akşamları yayınlanan Yasak Elma, ünlü oyuncuya hitap eden diziler oldu.

Hazal Filiz Küçükköse, “Bu aralar çok fazla televizyon izlemiyorum ama birkaç tane dizi var. Onlarla birazcık kafa dağıtıyorum. Yasak Elma, çok keyifli ve eğlenceli. Onun dışında Yargı’yı izliyorum” dedi.

Hazal Filiz Küçükköse'nin tek yumurta ikizi kardeşi Deniz ile ilgili bir sürpriz var! 7

Tek yumurta ikizi olduğu kardeşi Deniz Filiz Küçükköse ile fotoğraflarını paylaşarak büyük ilgi gören oyuncu, “Tek yumurta ikizim, Ankara’dan gelmişti. Sürpriz vereceğim sonra, filmle ilgiliydi. O yüzden de orada tatlı bir sürprizimiz” diye konuştu.

Hazal Filiz Küçükköse ile Deniz Filiz Küçükköse’nin filmle ilgili bu sürprizi de çok merak edildi.

Kardeşi ile rekabet içinde olmadıklarını anlatan Hazal Filiz Küçükköse, aksine iyi bir arkadaş olduklarını ifade etti.