Ana sayfa Dizi Haberleri 7 dizisi final yapan Fox TV için, Mahkum gibi çok konuşulacak iki yeni dizisi var!

7 dizisi final yapan Fox TV için, Mahkum gibi çok konuşulacak iki yeni dizisi var!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Fox TV, bu sezona 11 dizi projesi ile başladı ama şu anda bu dizilerden 7 tanesi final yaparak, ekran ömrünü tamamladı. Aşk Mantık İntikam için de Mart ayında final kararı alındı… Böylelikle 11 diziden 8’i ekran ömrünü tamamlamış olacak.

Fox TV’nin yeni dizisi Son Nefesime Kadar ise Çarşamba akşamı başlayacak ve iddialı hikayesiyle de izleyicileri kendisine bağlama ihtimali çok yüksek gözüküyor. Nurgül Yeşilçay, Emre Kınay ve Ertan Saban’ın başrollerinde yer aldığı dram ağırlıklı dizinin Mahkum gibi iyi çıkış yapması bekleniyor. 23 Şubat Çarşamba akşamı yayınlanacak ilk bölümün reytingleri şimdiden merak konusu oldu.

Fox TV’nin dikkat çeken bir başka dizisi daha var. Ayşegül Harikalar Diyarı isimli dizi, Tims&B isimli sektörün en önemli şirketlerinden birisinin imzasını taşıyor. Bu dizinin yaz döneminde Fox TV’de yayınlanması planlanıyor.

Oyuncu arayışlarına devam edilen proje için Ariel Goldenberg isimli yönetmen ile anlaşma sağlandığı gelen bilgiler arasında bulunuyor. Reklam kökenli bir ismin projenin başına geçmesi hikayenin farklı bir yapım olacağı imajı veriyor.

Kuaförde çalışan, kendi kremlerini hazırlayan ve kendisine ait bir dünyası bulunan Ayşegül karakterinin ön planda olacağı dizide çok renkli olaylar göreceksiniz. Sosyal medyanın gençleri ne kadar çok etkilediğinin mesajları da bu dizi ile verilecek.

Ayşegül Harikalar Diyarında isimli dizinin de Fox TV ekranında etkili bir çıkış yapması bekleniyor.