Ana sayfa Dizi Haberleri Hazal Kaya ve Çağatay Ulusoy Tekrar Birlikte projesi çığ gibi büyüyor…

Hazal Kaya ve Çağatay Ulusoy Tekrar Birlikte projesi çığ gibi büyüyor…

tarafından zk zk

18 Kasım günü gerçekleşecek olan Haz-Çağ kampanyası (TT çalışması) için şimdiden 26 ülke ve üç şehir isimlerini yazdırıp saatlerini ayarladı. Henüz daha kampanyanın tarihine 1 ay varken bu kadar çok talep gelip, istek ile beklenmesinin sonucunu sanırım 35 den fazla ülke katılımı ile sonuçlandıracaklar. 91.000 tweet ilw WWT olan Juntos Orta Vez sloganı bu sefer kendi rekorunu kıracağa benziyor. Çünkü saat ayarlamaları şimdiden oldukça canlı ve aynı gün içerisinde yer almış. Arjantin’den yakılacak bu ateş gün ortasına alınarak tüm dünyanın katılabilmesi için ayarlanmış.
Bu çığlığı duyamayan sağır yüreklere soruyorum: Siz bu pazarı neden değerlendirmiyorsunuz? Bir sinema projesi geliştirmek bu kadar güç mü? Neden özel yaşamlarında da dostlukları bilinen, aynı menajer tarafından temsil edilen bu çifti bir araya getiremiyorsunuz?
Onlar ısrarlı!
Önünde sonunda bu projeyi yapacak cesur biri çıkacak hem kendi kazanacak, hem de bu güzel yüreklerin yarasını sarmalayacak. İnanın dünya starlarının fan gurupları bu kadar bilinçli, uygar ve istekli değil.
Hazal ve Çağatay fanları ne istediklerini bilen, sevgi yumağı bir aile. Hem de yoğun sevginin en derinini destekledikleri sanatçılar için gösteren sadık bir aile.