Ana sayfa Dizi Haberleri Hazal Kaya film çekimlerine başladı, ünlüler tebrik yağmuruna tuttu! İlk kutlayan bakın kimdi?

Hazal Kaya film çekimlerine başladı, ünlüler tebrik yağmuruna tuttu! İlk kutlayan bakın kimdi?

tarafından zk zk

Televizyongazetesi.com/Detay – Son dönemin sevilen ve popüler olan başarılı isimlerini bir araya getiren sürpriz filmin çekimleri başladı! Medyapım tarafından çekilen internet fenomeni Aslı Kızmaz’ın “Benden Ne Olur?” isimli kitabından uyarlanan filmin setinden ilk pozu da Hazal Kaya verdi… Kaya, setteki karavanının penceresinden çıkarak heyecanının anlatmaya çalıştı ve sosyal medyada fotoğrafını paylaştı.

İşte o andan sonra pek çok takipçisi, hayranı gibi ünlü isimler de oyuncuyu tebrik yağmuruna tuttular… Bizim Hikaye dizisinde oynadıktan sonra oğlu Fikret Ali’yi dünyaya getiren Hazal Kaya, uzun bir aranın ardından yeniden setlere dönmenin heyecanını yaşıyor. Aynı zamanda Aslı Kızmaz’ın filminde oynamayı çok istediğini de daha önce belirtmişti.

Filmde başrolü Hazal Kaya ve Onur Tuna oynuyor. Nur Fettahoğlu, Enis Arıkan, Selin Şekerci de projede yer alıyor. Geçtiğimiz günlerde tüm oyuncular bir araya gelip senaryo çalışmışlardı. Bugün de ilk çekim günü olduğunu Hazal Kaya paylaşımıyla ilan etti. “İlk gün” notuyla aşağıdaki fotoğrafını paylaşan oyuncuya Ceren Moray, Demet Evgar, Doğa Rutkay ve Ezgi Mola, Eda Ece, Elçin Sangu, Enis Arıkan, Aslı Enver, Özge Özpirinçci gibi ünlü isimlerden beğeni ve yorumlar gelmeye başladı.

İlk gelen mesajlardan birisi ise Bizim Hikaye dizisinde birlikte rol aldığı Burak Deniz. İkilinin dizi devam ederken aralarının kötü olduğu, anlaşamadıkları şeklinde pek çok dedikodu yapılmıştı ancak her iki taraf da yalanlamıştı. Aradan geçen bu süre içerisinde Hazal Kaya’nın eski dizi partneri olan Burak Deniz’in yeni projesi ile ilgili paylaşımına beğeni ve kalp emojisi ile destek verdiği görülüyor.

İşte o gelen mesajlardan bazıları ve Hazal Kaya’nın paylaşımı:

Hazal Kaya film çekimlerine başladı, ünlüler tebrik yağmuruna tuttu! İlk kutlayan bakın kimdi? 10

Hazal Kaya film çekimlerine başladı, ünlüler tebrik yağmuruna tuttu! İlk kutlayan bakın kimdi? 11

Hazal Kaya film çekimlerine başladı, ünlüler tebrik yağmuruna tuttu! İlk kutlayan bakın kimdi? 12

Hazal Kaya film çekimlerine başladı, ünlüler tebrik yağmuruna tuttu! İlk kutlayan bakın kimdi? 13