Ana sayfa Kadın Haberleri Hazal Subaşı, küvet pozuyla olay oldu!

Hazal Subaşı, küvet pozuyla olay oldu!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Adını Sen Koy dizisiyle ismini duyuran Hazal Subaşı, sonraki yıllarda yer aldığı projelerle adını daha da parlattı. Bir Umut Yeter, Halka ve Çukur dizilerinde oynayan Hazal Subaşı, popülerliğini de son dönemde bir hayli artırdı.

Sosyal medyada takipçi sayısını artırmakta olan oyuncu yaptığı paylaşımlarla da dikkat çekiyor. İstanbul manzaralı bir küvet pozu paylaşan Hazal Subaşı, hayranlarını adeta mest etti. Kısa sürede binlerce beğeni ve çok sayıda da iltifat içerikli yorum geldi.

Hazal Subaşı, küvet pozuyla olay oldu! 7

Hayranları ünlü oyuncudan sosyal medyada daha aktif olmasını istiyor. Genelde pozitif yorumlar alan Hazal Subaşı, kendisini biraz gamsız birisi olarak tarif etmişti.

Geçtiğimiz gün Onedio youtube kanalında hayranlarından gelen soruları yanıtlayan oyuncu, sosyal medyada kötü yorumlar ve eleştiriler için şu sözü söylemişti:

“Yapacak bir şey yok. Yerinde bir eleştiri değilse umursamıyorum. İşimle ilgili benim dikkate alacağım bir şey ise umursuyorum. İsteyen istediğini yazabilir, hiç de umurumda değil.”