Ana sayfa Dizi Haberleri Hazal Subaşı’nın adeta ışık hızında değişen hayatı!

Hazal Subaşı’nın adeta ışık hızında değişen hayatı!

tarafından ker_def

2015 yılında katıldığı Miss Turkey yarışmasıyla birlikte hayatı tamamen değişen Hazal Subaşı, şu sıralarda Kanal D ekranlarında yayınlanan Bir Umut Yeter dizisinde başrolde yer alıyor.

Dizinin reytinglerinin iyi gitmediği için yayından kaldırılmasına karar verildiği açıklanmıştı.

Subaşı, Milliyet gazetesinin sorularını yanıtladı.

Dizide Elif karakterini canlandıran Hazal Subaşı, “Tercihim özellikle başrol değil, gelen roller böyleydi. Bu durum beni ne kadar mutlu etse de, sorumluluğu ağır” dedi.

Hayatında her şeyin çok hızlı ilerlediğini anlatan Subaşı, “Açıkçası her şeyin bu kadar hızlı gelişeceğini tahmin edemezdim. Önemli olan, bundan sonrası için bu başarıyı koruyabilmek ve her zaman daha iyisini yapmaya çalışmak” açıklamasını yaptı.

Elif karakterini canlandırmanın zorluklarına değinen Subaşı, karmaşık bir karakter olduğuna vurgu yaptı ve “Değişken bir ruh haline sahip. Yorumlaması gerçekten keyifli. Çok şey katabileceğim, kendimi geliştireceğimi düşündüğüm bir karakter” ifadelerini kulalndı.

Oyuncu koçunun bulunduğunu ve kafası karıştığında ona danıştığını anlatan Subaşı, diziden önce karakter için bir süre çalışma yaptığını da sözlerine ekledi.

Bir Umut Yeter dizisi her ne kadar reytingleriyle tatmin etmemiş olsa da Hazal Subaşı, başarılı oyunculuğu ile hem hayranlarının beğenisini kazanmış hem de takdir edilmişti.

Subaşı’nın da dediği gibi hayatı o kadar hızlı değişim gösterdi ki, şaşırmamak elde değil. 3 yıl önce katıldığı yarışma programında sonra Adını Sen Koy dizisinin çok başarılı olması, bu projede kendini geliştirmesi ve başrole uzanması gerçekten hızlı ama hak edilen bir başarı oldu.

Hazal Subaşı'nın adeta ışık hızında değişen hayatı! 7