Ana sayfa Dizi Haberleri Hazal Subaşı’nın duygusal kırılmaları yeni dizideki karakteriyle ‘cuk’ diye örtüşmüş

Hazal Subaşı’nın duygusal kırılmaları yeni dizideki karakteriyle ‘cuk’ diye örtüşmüş

tarafından ker_def

Adını Sen Koy’dan ayrılıp Bir Umut Yeter dizisini başlayan Hazal Subaşı, 27 Eylül Perşembe akşamı yeni dizisiyle hayranlarının karşısına çıkacak.

Televizyon Gazetesi Detay

Dizide Elif karakterine hayat verecek olan Subaşı, kariyerinde yepyeni bir yolculuğa çıkıyor. Günlük dizi Adını Sen Koy’daki başarısı sayesinde Kanal D ekranındaki iddialı bir prodüksiyonda başrol kapan Subaşı, bu şansını nasıl değerlendirecek merak konusu oldu.

Teröristlerin tüm ekibini pusuda şehit ettiği Yüzbaşı Yılmaz’ın emekli olup Köyceğiz’de bir fenerde bekçilik yapmasıyla başlayan hikayede, Yılmaz ile Elif’in karşılaşması hayatlarında çok farklı dramlara sebep olacak.

Magazin D ekibiyle dizinin fotoğraf çekiminde röportaj yapan Hazal Subaşı, karakterini şöyle anlattı:

“Hayat dolu bir kız. Yaşamayı seven bir kız. Fakat sürprizlere de çok açık bir karakter…”

Subaşı, Elif’in kendisiyle benzer yönünü de açıkladı. Duygu değişimlerinin kendisinde de aynı Elif’teki gibi hızlı olduğunu anlatan oyuncu, “Bir anda çok mutluyken, bir anda çok mutsuz olabiliyorum” diye konuştu.

Köyceğiz’de yapılan çekimlerde doğal ve sessiz ortamın farkını keşfeden Subaşı’nın şu sözleri şehir hayatıyla olan bağını da kopardığına işaret ediyor:

“Şehir hayatını sevdiğimi düşünüyordum. İstanbul’a taşındıktan sonra fikrim tamamen değişti. Köyceğiz tarafları, doğa, sessiz, sakin yerler daha çok hoşuma gidiyor eskiye göre.”

Videodan detayları izleyebilirsiniz.

BİR UMUT YETER NASIL BİR DİZİ?

Elif ile Derya’nın mucizevi bir tesadüfle kesişen hayatları, beklenmedik olayların ardı ardına yaşanmasına neden olurken, arada kalan; günahsız, masum, küçük Umut ve geçmişte yaşadıklarıyla hayata küsen Yılmaz’dır…

Askerlikten malulen emekli olan Yılmaz, Köyceğiz’in ıssız bir adasında bulunan deniz fenerini kendine sığınak olarak seçtiğinde, yeni ve yalnız bir hayata başladığını düşünüyor ama yanılıyordur.

Hayattan fazla beklentisi olmayan Yılmaz’ı Köyceğiz’e bağlayan ilk şey Elif’in hayat sevinci olmuştur. Elif’le aşık olmadan evlenip hayata tutunma kararı aldığında ise yeni ailelerinin tek eksiğinin bir bebek olduğunu biliyordur. Ancak Elif’in peş peşe bebeklerini kaybetmesi, ikisini de perişan eder… Ta ki Elif’in cansız bir bebek dünyaya getirdiğinin ertesi sabahı, dalgaların kıyıya savurduğu küçük bir kayıktan gelen bebek çığlığının denizin tüm sessizliğini bozmasına kadar…

Elif, bebeği Allah tarafından bir hediye olarak görürken, Yılmaz bunun yanlış olduğunu biliyordur. Elif’in bebeği emzirmesiyle bebeğin ağlaması dursa da yıllar boyu sürecek bir vicdan azabı başlayacaktır.

Bu tesadüf; Yılmaz, Elif ve kaybolan çocuğunu arayan Derya arasında beklenmedik gelişmelere neden olacak ve herkesin hayatını derinlemesine etkileyecektir.