Ana sayfa Kadın Haberleri Hazar Ergüçlü, garanti olmayan işlere girmez!

Hazar Ergüçlü, garanti olmayan işlere girmez!

tarafından ker_def

Elele dergisine özel pozlar veren ve açıklamalarda bulunan Hazar Ergüçlü, ayrıca Hakan Muhafız dizisinin 3. sezonu öncesinde de yaptığı paylaşım ile konuşuluyor.

Netflix projesi olan Hakan Muhafız 6 Mart Cuma günü 3. sezonuyla izleyicilerin karşısında olacak.Ergüçlü de dizinin yayını öncesinde Çağatay Ulusoy ile soru-cevap düellosunu instagram hesabından yayınlayarak dikkat çekti. Bu videoyu haberimizin sonunda bulabilirsiniz.

Oyuncu Elele dergisindeki röportajında da önemli ifadelerde bulundu.Risk almayı sevmeyen ve garanti olmayan işlere de girmeyen oyuncu, “Göz ardı edilmiş olanı canlandırmak, küçümsenen detayların bulunduğu eserlerde oynamak istiyorum” dedi.

Metafizik ve felsefenin önemine işaret eden ve mutlaka bilmek gerektiğini anlatan oyuncu, “Okuduğum kitapları, izlediğim filmleri görev bilinciyle ele alıyorum. Herkesin bana yakıştırdığı persona dahilinde, bir prototipe boyun eğseydim mutsuz olurdum. Kabuslar görsem de, kalbimin sesinin peşinden gidiyor, zorluklardan ve aşktan kaçmıyorum” açıklamasında bulundu.