Ana sayfa Dizi Haberleri Hekimoğlu dizisinde Kaan Yıldırım içindekini çıkardı, reytingler patladı!

Hekimoğlu dizisinde Kaan Yıldırım içindekini çıkardı, reytingler patladı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Hekimoğlu dizisinde Mehmet Ali karakterine hayat vermekte olan Kaan Yıldırım, son bölümde sergilediği müthiş performans ile hayranlarını adeta mest etti. Dizinin bir anda yükseliş sergileyen reytingler de ünlü oyuncunun performansının payı büyük oldu.

Hekimoğlu dizisine heyecan katan, karakterin yaşadığı acıyı ve çaresizliği ekran başındaki izleyiciye hissettiren Kaan Yıldırım, sanki rol yapmadı da Mehmet Ali karakterini yaşadı…

Kaan Yıldırım’ın bu müthiş performansı da sosyal medyada çok konuşuldu. Milliyet Cadde yazarlarından Sina Koloğlu da konuyu köşe yazısına taşıdı. Koloğlu, “Solo sırası Kaan’da” başlığı ile yazdığı değerlendirmede, Yıldırım’ın bir oyunculuk solası sergilediğine değindi.

“Ev ahalisi, “Geçmişiyle sorunları ve sakladıkları hep yüzünde vardı ve bunu bize yansıtıyordu her zaman” dedi. Soluksuz izledik onun solosunu. Yıldırım’ı beğeniyoruz. ‘Ulan İstanbul’ sonrası ‘Halka’ dizileri… Kaan kardeşimiz son bölüm ‘Hekimoğlu’nda bizleri ekrana sabitledi.”

Hekimoğlu’nun iyi bir yapım olduğunun altını çizen Sina Koloğlu, acı ve gözyaşı noktasında dizinin bu çıkışına atıf yaptı ve şöyle yazdı:

“Efendim güçlü projelerle mücadele ettiği söyleniyor ‘Hekimoğlu’ için… Dizi iyi dizi nokta. Kiminle mücadele ettiği durumuna gelirsek, ‘total izleyicinin’ bu yapımla arası iyi değil. Sanırım son bölümle, “İstediğiniz bu muydu? Alın size acı ve gözyaşı…” dedirtmiştir diye düşünüyorum.”

Salı akşamı 29. bölümü yayınlanan Hekimoğlu dizisi, totalde 4’e yaklaşsa da AB’de ABC1 grubunda da 5’li oranlara doğru hareket ederek, Kanal D’yi yeniden umutlandırdı.