Ana sayfa Sosyal Medya Ramo dizisinde gıcık oluyor ama Esra Bilgiç’in pozuna o da kayıtsız kalamadı!

Ramo dizisinde gıcık oluyor ama Esra Bilgiç’in pozuna o da kayıtsız kalamadı!

tarafından zk zk

Televizyongazetesi.com/Detay – Show TV’de yayınlanan Ramo dizisinde Murat Yıldırım ile birlikte başrolde oynayan Esra Bilgiç, oyunculuğunun yanı sıra güzelliğiyle de dikkatleri çeken bir isim. İlk olarak Diriliş Ertuğrul dizisinde Halime Sultan’ı oynayan oyuncu, daha sonra Bir Umut Yeter dizisinde rol almıştı.

Geçtiğimiz sezon Ramo dizisiyle ekranlara gelmeye başlayan Esra Bilgiç, 2016 yılından beri ekranda. Oyuncu, bu süre içinde Türkiye’de olduğu kadar Diriliş Ertuğrul’un yabancı ülkelere satılmasıyla da farklı ülkelerden pek çok hayran edindi.

Özellikle son dönemde Pakistan’da bazı markalarla anlaşan ve reklamlarında yer alan oyuncunun, Arap ülkelerinden de pek çok takipçisi var.

Instagram’da son olarak yaptığı bazı paylaşımlar ise büyük dikkat çekti. Esra Bilgiç, L’Officiel dergisinin Aralık-Ocak ayı için bir röportaj verirken, aynı zamanda kapağında da yer aldı.

Bilgiç’in, bambaşka bir imajla verdiği fotoğraflar, hayranları tarafından da çok beğenildi. Oyuncu, instagram sayfasından bu fotoğraflardan bazılarını paylaştı.

Ramo dizisinde gıcık oluyor ama Esra Bilgiç'in pozuna o da kayıtsız kalamadı! 8

Pek çok hayranı gibi oyuncu dostlarından da beğeniler geldi. Esra Bilgiç’in son paylaşımına yorum yapanlardan birisi de Ramo dizisinde oynadığı Sibel karakterine ‘gıcık’ olan Nehir’i oynayan Devrim Özkan oldu.

Kamera önünde her ne kadar birbirlerinden haz etmeseler de kamera arkasında durum farklı. Devrim Özkan, tek bir nida kelimesi ile Esra Bilgiç’in fotoğrafını çok beğendiğini ortaya koyuyor.

İşte o paylaşım ve Devrim Özkan’ın yorumu:

Ramo dizisinde gıcık oluyor ama Esra Bilgiç'in pozuna o da kayıtsız kalamadı! 9