Ana sayfa Dizi Fragmanları Hekimoğlu dizisinden yeni fragman! Mucize Doktor’a güçlü bir rakip geliyor!

Hekimoğlu dizisinden yeni fragman! Mucize Doktor’a güçlü bir rakip geliyor!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Perşembe akşamları Fox TV ekranında yayınlanan Mucize Doktor dizisi reyting rekorları kıran bir performansa imza atınca, Hekimoğlu dizisi daha da bir önem kazandı.

Kanal D’de yayınlanacak olan Hekimoğlu dizisinin 1. Bölüm Fragmanı yayınlandı. Başrollerinde Timuçin Esen, Ebru Özkan, Okan Yalabık, Kaan Yıldırım, Damla Colbay ve Aytaç Şaşmaz’ın olduğu Hekimoğlu yakında Kanal D’de başlıyor!

Dizinin hangi gün ekrana geleceği henüz bilinmiyor… Ancak reytingleriyle olay olan Mucize Doktor’un karşısında yer alır mı, işte bu bilinmez… Kanal D’nin perşembeden başka bir gün seçmesi şu anki dizi programına göre hafta sonu dışında mümkün değil.. Pazartesi Zalim İstanbul, Salı Azize, Çarşamba Afili Aşk, Cuma Arka Sokaklar ekranda. Ya perşembe ya da hafta sonu olacak. Cumartesi ve Pazar reytingleri düşük olduğu için Perşembe günü yayınlanması kimseyi şaşırtmamalı.

Yani Mucize Doktor’a büyük bir rakip geliyor olabilir… Henüz günün belirlenmediğini hatırlatalım.

Yayınlandığı bütün ülkelerde reyting rekorları kıran ve büyük bir hayran kitlesi yaratan House M.D. dizisi, Hekimoğlu adıyla yakında Kanal D’de başlıyor! Dizi dünyasının unutulmaz karakteri Dr. House’u Timuçin Esen canlandırıyor.

İşte Hekimoğlu 1. bölüm fragmanı: