Ana sayfa Dizi Magazin Haberleri Hekimoğlu dizisine Belçim Bilgin’in gelişi birçok şeyi değiştirdi

Hekimoğlu dizisine Belçim Bilgin’in gelişi birçok şeyi değiştirdi

tarafından ker_def

Hekimoğlu’nda duygusal anlar izleyicileri de çok etkiledi. Dizinin 17. bölümü 15 Eylül Salı akşamı yayınlandı. Geçen hafta diziye Selin karakteri ile katılan Belçim Bilgin’in gelişi ile dizide değişim de başladı. Bu değişim özellikle de Ateş Hekimoğlu karakterinin geçmişine yönelik izleyicilerin merakla bekledikleri detayları içeriyor. Selin ve Ateş arasındaki duygusal anlar ise izleyiciler açısında Ateş Hekimoğlu’nu daha iyi tanıma noktasında farklı bir deneyim de oldu.

Ateş ve Selin arasında neler oluyor? Kanal D’nin başrollerinde Timuçin Esen, Okan Yalabık, Ebru Özkan, Kaan Yıldırım, Aytaç Şaşmaz ve Damla Colbay’ın yer aldığı sevilen dizisi “Hekimoğlu” Salı akşamı yeni bölümü ile ekrana geldi.

Dizide Ateş (Timuçin Esen) ve eski eşi Selin’in (Belçim Bilgin) yolları Selin’in eşinin rahatsızlığından dolayı yeniden kesişmişti. Birbirlerine tutkuyla aşık olup evlenen ve ardından boşanan çiftin yeniden karşılaşması her ikisini de duygusal olarak çok etkiledi.

Geçmişlerini hatırlayarak eski günleri konuşan çiftin aralarında neler olacağı ise şimdiden merak konusu oldu. Hekimoğlu yeni bölümü ile 22 Eylül Salı akşamı Kanal D’de…