Ana sayfa Sosyal Medya Merve Boluğur öyle bir doğum günü mesajı verdi ki, herkes payına düşeni aldı!

Merve Boluğur öyle bir doğum günü mesajı verdi ki, herkes payına düşeni aldı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – 16 Eylül 1987 doğumlu olan ünlü oyuncu Merve Boluğur, 33. yaş gününü kutluyor… Hayranlarından gelen tebrikleri kabul eden oyuncu, sosyal medyada da verdiği mesajlarla büyük dikkat çekti.

Merve Boluğur, adeta kendisine yapılan tüm eleştirilere yanıt verir gibi bir doğum günü mesajı yayınladı. Burak Dayı ile yaşadığı aşkla konuşulan oyuncu, son dönemde ise ilişkinin sona ermesi ile gündemden düşmemişti.

Merve Boluğur, kendisini bir yolculukta hissediyor ve akışına uygun şekilde de yaşadığını belirtiyor. Kendisini çok şanslı bir kadın olarak nitelendiren ünlü oyuncu, iç huzurunun da yerinde olduğunu özellikle belirtti.

Herkesin güzel bir hayatı hak ettiğini belirten Merve Boluğur’un doğum günü paylaşımında birçok kişiye, eleştirildiği sosyal medya ve magazin basınına da bazı göndermeler var…

İşte ünlü oyuncunun doğum günü paylaşımı:

Geçmiş yok,anın farkındalıgında gelecek vizyonumda fakat hersey teslimiyette????herseye kabul????kraliçe gibi hissediyorum ⭐️ giderek dahada sevmeyi kesfediyorum kendimi,anlıyorum,hak veriyorum:) oksuyorum???? gülüyorum kendi kendime kahkalarca.. zihnim biraz daha özgürlesiyor.. coşkuya dalıp,hüzne izin verip,aşka açık ..derin duygular ne de olsa bizim işimiz????bildiğimizi okumak da yolumuz.. annemin deyimiyle bir rüzgar gülüyüm ben???? bana göreyse bi yolcuyum öğreniyorum devam ediyorum????akışa uygun..çok teşekkür ederim yaradana cok sanslı bir kadınım????iç huzur sağladığı ve kolaylaştırdığı için???? niyetlerimin bir bir gerçekleştiği fakat onlarsızda iyi olan merve ye aferin❤️ daha iyi seylere hep .. herbirimiz güzel bir hayatı hak ediyoruz..❤️❤️❤️ aşkla????????????keyifle, cılgınca iyiki doğdum ????

Merve Boluğur öyle bir doğum günü mesajı verdi ki, herkes payına düşeni aldı! 7