Ana sayfa Dizi Haberleri Hekimoğlu dizisine elveda demenin vakti geldi!

Hekimoğlu dizisine elveda demenin vakti geldi!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com /Detay –Kanal D ekranlarında Salı akşamı 14. yeni bölümü yayınlanan Hekimoğlu dizisinin fanları, bir süreliğine yapıma veda etmek durumunda.. Timuçin Esen, Ebru Özkan, Okan Yalabık, Kaan Yıldırım, Güven Kıraç, Aytaç Şaşmaz ve Damla Colbay’ın başrolünde yer aldığı dizinin elde kalan son stok bölümü de yayınlanmış oldu.

Koronavirüs salgını nedeniyle dizinin çekimlerine Mart ayı ortasında son verilmişti. Yeni bölümlerin ne zaman çekileceği hakkında kimsenin bir bilgisi yok. Dizinin bu sezonu bitirmiş olma ihtimali de var. Yani Eylül’e kadar bir daha yeni bölüm yayınlanmaz ise şaşırmamak lazım.

Kanal D’nin diğer dizilerin yaptığı gibi bir özel bölüm yaparak gelecek hafta da Hekimoğlu’nu yayınlama olasılığı olabilir, onun dışında Nisan ve belki de Mayıs aylarında bir daha ekrana gelirse çok sürpriz olacaktır.

Milliyet Cadde yazarlarından Sina Koloğlu da köşe yazısında dizinin son taze bölümünün yayınlandığını belirtiyor ve bir de detay veriyor:

“Hekimoğlu’nun son bölümüne Nazlı ve Can çiftinin dramatik öyküsü, damga vurdu. ‘Mutlu son’ hüzünlüydü. Ev ahalisi, yeni bölümü görünce, pek sevindi. Bu, stoktaki son taze iş… Belki bir ‘koronavirüs özel’ yaparlar.”

Koloğlu’nun bahsettiği ‘koronavirüs özel’ oyuncuların evlerinden çektikleri videoların birleştirilmesi ile oluşacak bir bölüm. Gerçekleşir mi, henüz bir bilgi yok.