Ana sayfa Dizi Haberleri Hekimoğlu dizisinin başrol oyuncularından sürpriz anlaşma! Yeni dizide yeniden birlikteler!

Hekimoğlu dizisinin başrol oyuncularından sürpriz anlaşma! Yeni dizide yeniden birlikteler!

tarafından zk zk

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Kanal D ekranlarında yayınlanan Hekimoğlu dizisini izleyenler, bu diziyi kolay kolay unutamıyor. Dünyaca ünlü Dr. House dizisinin uyarlaması olan Hekimoğlu, 2019 yılında ekrana gelmeye başlamış ve iki sezon devam etmişti. Dizinin iki başrol oyuncusunun ekran uyumu o kadar çok sevildi ki izleyiciler bu iki başarılı ismi yeniden aynı dizide görmek istiyordu!

Sonunda bu istekler gerçek oluyor! Hekimoğlu dizisinde sürekli didişen, tartışan İpek ve Ateş olarak ekrana gelen Ebru Özkan ve Timuçin Esen, karşılıklı uyumlarıyla izleyicinin çok beğendiği, hala unutamadığı pek çok sahneye imza atmışlardı.

İki başarılı ve performanslarıyla büyük beğeni toplayan oyuncu Ebru Özkan ve Timuçin Esen, ekran uyumu açısından da çok başarılı bir iş çıkarmışlardı. Şu sıralar Hakim isimli diziyle ekranlara gelen Ebru Özkan ile ekrandan bir süredir uzak olan Timuçin Esen’in birlikte yeniden bir projede buluşacak olması, özellikle Hekimoğlu takipçilerini çok mutlu eden bir gelişme olacak…

İki oyuncu bu kez Gri isimli bir dizide birlikte rol alacaklar. Fakat dizi televizyonda yayınlanmayacak. 14 Haziran’da yayına başlayacak olan dijital platform Disney Plus için çekilecek. OGM Pictures imzasını taşıyan dizinin ön hazırlıklarına başlandığı öğrenildi.

Hekimoğlu dizisinin başrol oyuncularından sürpriz anlaşma! Yeni dizide yeniden birlikteler! 7

Bir süredir Gri dizisiyle Timuçin Esen’in ismi anılıyordu. Kadın başrol oyuncusu için de arayışa girilmişti. Son gelen bilgilerde Ebru Özkan ile dizi için anlaşıldığı ifade ediliyor.

Konuyu ilk kez gündeme getiren kişi ise Milliyet televizyon yazarlarından Sina Koloğlu oldu. Koloğlu, Gri dizisiyle ilgili yaşanan gelişmeyi sosyal medya hesabından paylaştı…

“Ebru Özkan ile Timuçin Esen yeni dizide” diye başlığıyla haberi duyuran Sina Koloğlu, Hekimoğlu dizisinde çok başarılı iş çıkaran bu ikilinin bir kez daha buluşulmasına sevindiğini belirtti ve şöyle devam etti:

“Sevdiğim iki oyuncu yine bir arada; taze haber Disney Plus için çekilecek olan Gri dizisinde Timuçin Esen’in partneri, Ebru Özkan olacak. Taylan biraderlerin çektiği OGM Pictures şirketinin işinde bir araya gelen iki oyuncu, daha önce ‘Hekimoğlu’nda çok iyi iş çıkarmışlardı.

Şahsen ben de bu ikilinin uyumlu performansına bayılmıştım. Şimdi yine birlikte oynayacaklar. Muhtemel çok iyi bir ikili olacaklar yeni dizilerinde.”