Ana sayfa Dizi Haberleri Hekimoğlu dizisinin Mucize Doktor’dan büyük bir farkı var!

Hekimoğlu dizisinin Mucize Doktor’dan büyük bir farkı var!

tarafından ker_def

Timuçin Esen, Hekimoğlu dizisi için çok iddialı! Hekimoğlu dizisi, Timuçin Esen’in başrolünde yer aldığı Kanal D’nin yeni yapımı… 17 Aralık Salı günü ekrana gelecek olan dizi, Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz, Kadın ve Çocuk dizileri ile birlikte reyting rekabeti yaşayacak. Mucize Doktor’un başarısından sonra bir başka hastane dizisi daha izleyicilerle buluşmuş olacak.

Ünlü House M.D. dizisinin Türkiye uyarlaması olarak öne çıkan Hekimoğlu dizisinde aksi ama dahi bir doktor olan Ateş Hekimoğlu hem herkesi çıldırtacak hem de müthiş fikirleri ile insanlara yaşam sevinci katacak.

Geçtiğimiz sezon Gülperi dizisinde izlediğimiz ünlü oyuncu Timuçin Esen, yeni sezonda bambaşka bir karaktere hayat veriyor.

Oyuncu, “Hikayemizin temeli tıbbi polisiyeye dayanıyor aslında… Ben çalışırken tıbbi bilgilere vakıf oldum. Seyircinin de bu açıdan ilgisini çekeceğini düşünüyorum” açıklamasını yaptı.

Bu noktada Mucize Doktor ile Hekimoğlu dizileri karşılaştıracak. Esen’in verdiği bilgiler ışığında tıbbı bilgilerin Hekimoğlu dizisinde çok daha fazla kullanılacağı ortaya çıkmış oldu.

Mucize Doktor dizisinde tıbbi bilgilerden daha çok insan hikayeleri ve karakterler arasındaki ilişkiler öne çıkartılıyor.

Hekimoğlu dizisi tıbbi bilgiler sunma noktasında Mucize Doktor’dan ayrışacak.