Ana sayfa Sosyal Medya Hekimoğlu dizisinin yayından kaldırılacağı endişesi isyan çıkarttı!

Hekimoğlu dizisinin yayından kaldırılacağı endişesi isyan çıkarttı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Kanal D ekranlarında izleyicilerle Salı akşamları buluşmaya devam eden Hekimoğlu dizisi, bilindiği üzere Dr.House dizisinden uyarlandı. Timuçin Esen, Ebru Özkan, Okan Yalabık, Kaan Yıldırım, Aytaç Şaşmaz ve Damla Colbay’ın başrollerinde yer aldığı dizinin ikinci sezonu devam ediyor.

Ancak salı akşamları Masumlar Apartmanı dizisinin reytingleri silip süpürmesi sonrasında Hekimoğlu dizisi ilk sezonunu arar bir pozisyonda. Son bölümünde düşüş de yaşayan dizinin yayından kaldırılacağı endişesi ile izleyiciler sosyal medyada “Hekimoğluna Sahip Çık Kanal D” etiketi üzerinden bir çalışma başlattı.

Dizinin reytinge kurban gitmemesini isteyen izleyiciler, Kanal D’den daha fazla tanıtım yapmısını istiyor. Binlerce mesaj bu etiket altında paylaşıldı. Sezonun en kaliteli dizilerinden birisi olan Hekimoğlu’na destek isteyen dizi izleyicileri Kanal D’nin Yeni Hayat dizisi yayından kaldırmasından sonra böyle bir sosyal medya duyarlılığı sergiledi.

Hekimoğlu dizisinin de yayından kaldırılması endişesi taşıyan izleyiciler, “Bu sezonun da geçen sezonun da en kaliteli işlerinden biri olan dizimize hak ettiği önem ve özenin gösterilmesini istiyoruz” şeklinde mesajlarla Kanal D’yi etkilemeye çaba harcıyor.

Twitter üzerinde yapılan paylaşımlar 17 binin üzerine çıktı ve Türkiye gündemine yerleşti.

Hekimoğlu dizisinin yayından kaldırılacağı endişesi isyan çıkarttı! 7