Ana sayfa Dizi Haberleri Hercai dizisi oyuncularının sette bir derdi var ki, hepsi sıkıntıda!

Hercai dizisi oyuncularının sette bir derdi var ki, hepsi sıkıntıda!

tarafından ker_def

atv ekranlarının yeni fenomen dizisi Hercai, Cuma akşamları izleyicilerle buluşmaya devam ediyor. Midyat’ın muhteşem dokusunda çekilen dizinin setini ziyaret eden Dizi TV ekibi, yaşananları görüntüleri.

Televizyon Gazetesi Detay – atv’de yayınlanan Dizi TV programında Hercai’nin oyuncularının zorlu hava koşulları ile boğuşmak zorunda oldukları ortaya çıktı. Oyuncuların açıklamalarını ve setten perde arkası görüntüleri videodan izleyebilirsiniz. Detaylar haberimizin devamında yer alıyor.

Dizinin başrol oyuncularından Ebru Şahin ile yapılan röportajda ünlü oyuncu bu zorlu koşullar için şöyle konuştu: Mardin’de heyatımız biraz souk başladı. Çok alışık olmadığımız bir coğrafya. Doku olarak, görsel olarak harika bir yer. Ama soğuklar bizi çok zorladı. Hayatımda ilk defa soğuğu bu kadar hissettiğim bir yerdi” diyerek sette hiçbir şeyin kolay olmadığını anlattı.

Ebru Şahin, soğuğu bu kadar hissediyor almasının bazı sahnelere de faydası olduğu görüşünde.

Akın Akınözü ise hem yaptıkları işi hem de hikayeyi sevdiklerini dile getirdi. Bu sebeplerle şartlara katlanabildiklerini anlatan Akınözü, “Buradaki insanlar da bizi çok güzel bir şekilde ağırlıyorlar. Onların sıcak kanlılığı ile buranın soğuğu da çok dert olmuyor” ifadelerini kullandı.

Dizi başlamadan önce ekibin 2 ay boyunca Midyat’ta çalışmalar yaptığı da ortaya çıktı.

Gülçin Satıhan, kaldıkları otelin havuzunun buzla kaplı olduğunu ve paten bile yapılabilecek durumda olduğunu anlattı. Satıhan, “Çok üşüdük, anormal üşürük. Geceleri çok soğuk oluyor özellikle” diye konuştu.