Ana sayfa Dizi Fragmanları Hercai dizisi prangalarını söküp atıyor!

Hercai dizisi prangalarını söküp atıyor!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Hercai dizisinde 31. yeni bölümden ilk görüntüler yayınlandı. 7 Şubat Cuma akşamı izleyicilerle buluşacak olan dizide Azize hanım büyük bir uçurumun kenarında. Gerçeklerin yakıcılığı ortalığı kasıp kavuracak. Miran, gerçekleri Azize hanımdan duymak istiyor. Hercai dizisi 30. bölümüyle reytinglerde birinci olamadı belki ama çok iyi oranlar yakaladı.

Dizi hikayenin artık daha hızlı aklamaya başlaması ile izleyicilerini yeniden heyecanlandırdı. Dizi adeta pragnalarını söküp atarak yoluna devam edeceği mesajı veriyor. Bu heyecan dalgasının 31. bölümde de devam edeceğinin işaretleri fragmanda yer alıyor.

“Azize Aslanbey’in intikamı artık bitti” sözü dikkatleri çekiyor. Hazar’ın ne yapacağı merak ediliyor. Azize’nin çöküşünü izlemek için sabırsızlanan Hercai hayranları yeni bölümü sabırsızlıkla beklediklerini belirtiyorlar.

Yapımcılığını, Mia Yapım Banu Akdeniz üstlendiği, “İntikamdan doğan imkansız bir aşkın hikayesi” mottosuyla yola çıkan Hercai’nin başrollerini Akın Akınözü, Ebru Şahin, Gülçin Santıroğlu, Serhat Tutumluer, Ayda Aksel, Macit Sonkan, Serdar Özer, Oya Unustası, Tansu Taşanlar, İlay Erkök ve Duygu Yetiş paylaşıyor.

İşte 7 Şubat Cuma yayınlanacak Hercai 31. bölüm fragmanı: