Ana sayfa Dizi Fragmanları Hercai dizisinde izleyicileri sevindirecek 2 yeni gelişme!

Hercai dizisinde izleyicileri sevindirecek 2 yeni gelişme!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Hercai hayranlarını sevindiren gelişme! atv ekranlarının sevilen dizisi Hercai’nin bu hafta yayınlanıp yayınlanmayacağı merak konusu olmuştu. Dizi setlerine verilen aranın dışında, kanalların reklam gelirlerinin düşük olması halinde dizilerinin yeni bölümlerini yayınlamama gibi bir yola başvurduğunun örnekleri birkaç gündür görülüyor.

27 Mart Cuma günü Hercai dizisinin 38. yeni bölümünün de yayınlanıp yayınlanmaması konusunu merak eden hayranlar için müjdeli haber geldi. Dizinin yeni bölüm fragmanı yayınlandı. Yani yayın takviminde bir değişiklik yok. Bu ilk müjdenin ardından ikinci müjde ise yeni bölümde Reyyan ve Miran’ın aşk sahnesi var. İzleyiciler haftalardır ısrarla bu tür sahneleri artmasını istemekteydi.

Peki yeni bölümde izleyicileri neler bekliyor. Öncelikle fragmanda Miran ve Reyyan aşkının olması dikkat çekiyor.İzleyiciler de zaten kırık kalpli bu iki karakterin aşkını görmek istiyordu. Bu noktada dikkat çeken sahneler izleyeceksiniz.

Miran, “Güneş doğdu yine sabahıma. İyi ki varsın kadınım” diyerek Reyyan’ı onore ediyor. Azize ile Miran arasındaki düelloda da yeni gelişmeler yaşanacak. Miran, “Ben intikamımdan vazgeçtim” diyerek de Azize’yi bir hayli şaşırtacak.Miran için her şey bitti ama Azize için intikam vakti. Videodan 38. bölüm fragmanını izleyebilirsiniz.