Ana sayfa Dizi İzle Yemin 25 Mart Çarşamba 213. Bölüm Fragmanı İzle

Yemin 25 Mart Çarşamba 213. Bölüm Fragmanı İzle

tarafından ker_def

Kanal 7’de hafta içi akşam saatlerinde yayınlanan Yemin dizisinin 25 Mart Çarşamba günü ekrana gelecek olan yeni bölümünde neler yaşanacağı merak ediliyor. Yemin 213. Bölüm Tanıtımı yayınlandı. Gülsüm, Reyhan’ı Kurtardı! Emir ise büyük bir ikilemin içinde.

Yemin dizisinde bugün Emir Gülsüm’ün Reyhan’ın gerçek kardeşi olmadığını öğrenir. Hamileliği zor geçen Reyhan bu gerçekle yüzleşecek mi?

Emir, Gülsüm’ün gerçekten Reyhan’ın kardeşi olmadığını öğrenir. Öte yandan Gülsüm, kendini bu oyuna kaptırmış, tatmadığı duyguları yaşarken mutludur. Emir, her şeyi göze alıp hamileliği zor geçeceğe benzeyen Reyhan’a bu gerçeği söyleyecek mi? Narin, sürpriz tanığın Oya olduğunu öğrendiğinde deliye döner.

Oya’yı bu kararından vazgeçirmeye çalışsa da başarılı olamaz. Artık gemileri yakmış Oya’ya karşı Narin mahkeme günü bir karar vermek zorunda kalacak. Narin, Oya’nın tehdidine boyun eğecek mi?

Aşkları için artık daha büyük savaşlar vermesi gereken iki gencin destansı aşk hikâyesi hafta içi her gün 20:00’de Kanal 7 ekranlarında…

Künye:

Oyuncular: Özge Yağız, Gökberk Demirci, Can Verel, Yaghmur Shahbazova, Gül Arcan Gürses, Berkant Müftüler, Ceyda Olguner, Cansın Mina Gür, Tuğçe Ersoy Kacarski, Derya Kurtuluş Oktar, Mustafa Şimşek, Gözde Gündüzlü, Sıla Türkoğlu, Esra Demir Çoban, Yağmur Akdağ, Ali Dereli, Barış Gürses, Tuğgül Küçükoğlu, Can Çağlar, Yağmur Shahbazova, Balım Gaye Parlak

Yönetmenler: Ayhan Özen, Serkan Mut

Yardımcı Yönetmen: Kubilay Koçak

Görüntü Yönetmeni: Ümit Gabin

Proje-Hikâye: Nazmiye Yılmaz

Yapım: Karamel Yapım

Uygulayıcı Yapımcı: Armağan Pertez

Müzik: Minör Sanat Yönetmeni: Müslüm Çalasın

Kostüm Sorumlusu: Nezahat Terzi