Ana sayfa Dizi Haberleri Hercai dizisinde kayıp büyük, finale adım adım gidiyor!

Hercai dizisinde kayıp büyük, finale adım adım gidiyor!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com/ Detay – Pazar akşamları yayınlanan dizilerin reyting sonuçları geldi. Dün akşam ekranda 4 dizi vardı ve sonuçlar da birçok mesaj veriyor.. Bu mesajlardan en önemlisi atv ekranında yayınlanmakta olan Hercai dizisinin yeni gününü sevmediği ve izleyicilerini konsolide etmeyi başaramadığı konusu öne çıkıyor.

Totalde cuma akşamları çok güçlü olan dizi, artık bu konuda o kadar da iddialı olamıyor… Akıncı dizisinin gelmesi ile birlikte Cuma akşamına kaydırılan dizi adına bu değişiklik hiç iyi sonuçlar getirmedi. Dizinin totalde 6’lı oranlara kadar yükseldiği bu sezon görüldü ve tam da yükseliş süreci devam ederken bu değişiklik yapıldı.

Ancak Hercai hayranları pazar gününü sevmedi ve diziye yeni gününde destek vermeyen önemli bir kitle oluştu. Hercai’nin 4’lü rakamlara kadar totalde gerilemesi önemli bir durum. Çünkü, bunun altına sarkar ise yani 3’lü rakamlara dönüş yapar ise bu durumda dizinin Mayıs ayında final yapması neredeyse kesinleşir.

Zaten AB ve ABC1 performansları çok zayıf olan dizi adın totalde kaybedilen her reyting final konusunu öne çıkartacaktır.. Hercai şimdiye kadar 60 bölüm yayınlandı. Miran ve Reyyan’ın hikayesinde birçok olay yaşandı. Ancak son dönemde hikaye yine güçlü ilerlese, merak unsuru yukarıda tutulmaya çalışılsa da izleyicilerin artık yapıma o kadar da ilgi göstermediği ortaya çıkıyor.

Atv’nin Hercai dizisini Mayıs ayına kadar götürmesi ve 3. sezon ile birlikte yapıma veda edilmesi en mantıklı yol gibi görünüyor.