Ana sayfa Dizi Haberleri Hercai dizisinde Miran’ı perişan ettiler! Yeni bölümde yürekleri burkacak!

Hercai dizisinde Miran’ı perişan ettiler! Yeni bölümde yürekleri burkacak!

tarafından zk zk

Atv’nin reyting rekorları kırmaya devam eden Hercai dizisi, dün akşam 5. bölümüyle ekrana gelmişti. 6. bölüm tanıtımı yayınlanan dizinin, yeni bölümünde de heyecan dorukta olacak.

Başrollerinde Akın Akınözü, Ebru Şahin’in oynadıkları dizinin yeni bölüm tanıtımında Miran’ın, Reyyan’a iyiden iyiye aşık olduğu, iki arada bir derede kaldığı, büyük iç çatışmaları yaşadığı anlar dikkat çekti.

Televizyongazetesi/Detay

“Ben hiç böyle olmamıştım” diyen Miran, ağlamaklı bir şekilde dert yanıyor. Reyyan’ın gözlerine her baktığında, ona her yalan söylemek zorunda olduğunda onun masum bakışlarının içini acıttığını söyleyen Miran, olaylar karşısında nasıl bir tepki verecek merakla bekleniyor.

Hercai dizisinde Miran'ı perişan ettiler! Yeni bölümde yürekleri burkacak! 7

Sosyal medyada diziyle ilgili yorum yapan izleyiciler, Miran’ın deli gibi aşık olduğunu, Reyyan ve Miran’ın birbirlerine çok yakıştıklarını ve imkansız aşklarına karşın bu iki aşığın hikayesini çok beğendiklerini belirtiyorlar.

5. bölümüyle de Total’in zirvesine çıkan Hercai dizisi, görünen o ki izleyiciyi daha uzun süre etkileyecek. Yeni bölüm tanıtımını izleyenler, Miran ve Reyhan’a çok üzüldüklerini yorumlarında belirtiyorlar.

Bu arada Azize Hanım’ın konağa gelmesi “Miran ve Reyyan’ı mı alacak?” sorusunu doğurdu.

İşte Hercai 6. bölüm tanıtımı:

SON BÖLÜMDE NELER YAŞANDI?
Miran’ın, Reyyan’ı konağa getirmesiyle Aslanbey ailesi şok oluyor! Konakta zor zamanlar geçiren Reyyan, mutluluğa ne zaman ulaşacak? Tüm Midyat’ın duyduğu bu olay karşısında Azize Aslanbey’ in tepkisi ne olacak? Miran’ a kavuşma hayaliyle yaşadıklarını sineye çeken Gönül, bu kadarını kaldırabilecek mi?

Biricik kızını Miran’ın elinden kurtarmak isteyen Zehra Şadoğlu, Aslanbey konağını basıyor! Düğünden sonra yaşadığı acılarla iyice yıpranan anne, Miran ile karşı karşıya geliyor. Miran’ a unutamayacağı bir tokat atan Zehra, kızını geri alabilecek mi?

Kaybettiği her şey için Reyyan’ı suçlayan Yaren, büyük planlar peşinde! Miran Aslanbey’ e tehditler savuran Yaren nasıl bir yol izleyecek? Bu sefer de kaybetmek istemeyen Yaren’in hedefi kim?