Ana sayfa Dizi Haberleri Hercai dizisinde reyting için Yasak Elma taktiklerine başvurulacak!

Hercai dizisinde reyting için Yasak Elma taktiklerine başvurulacak!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Fox TV ekranında izleyicilerle buluşmakta olan Yasak Elma dizisi, 3. sezonda çok iyi çıkış yakalamasına rağmen araya giren pandemi, dizinin hızını kesmişti. 4.sezona büyük bir değişim ile başlamayan dizi, hikayesinin de yavaş yavaş izleyicileri sıkmaya başlaması ile birlikte reytinglerinde düşüş trendine girmişti. İşte tam da bu sırada dizinin geçtiğimiz sezonlarda da sergilediği değişim dalgası yaşanmaya başlandı.

Talat Bulut, Gökhan Alkan, Barış Kılıç, Buçe Buse Kahraman ve Doğaç Yıldız’ın diziden ayrılacağı ve yeni isimlerin yapıma katılarak büyük bir değişim dalgası başlatılacağı ortaya çıktı. Bu gelişmelerle birlikte dizi hayranları yeniden ekran başına geçti ve reytingler 84. bölümde adeta patlama yaptı. Berk Oktay, Erdal Özyağcılar, Mert Altınışık ve Gülenay Kalkan’ın katılımı ile birlikte dizinin hikayesinde de ciddi bir değişim dalgası yaşanacak.

Hercai dizisinden gelen haberler de son haftalarda total grubunda reytinglerde iyi sonuçlar almaya başlayan dizide değişim dalgası yaşanacağını gösteriyor. Aynı Yasak Elma gibi hem yeni karakterler ile hem de hikayenin baştan aşağıya değişim sergilemesi ile Hercai de kaybettiği izleyicilerini yeniden ekrana getirmenin derdine düştü.

Gazeteci Birsen Altuntaş bu konuyla ilgili kulis bilgilerini paylaştı. Banu Akdeniz’in patronu olduğu Mia Yapım’ın dizisinde büyük bir değişim dalgası yaşanacağı da böylelikle ortaya çıktı.

Akın Akınözü ve Ebru Şahin’in başrollerinde yer aldığı dizinin 3. sezonda hikayesi daha güçlü ve hızlı ilerliyordu. Doğan Bayraktar’ın Aslan Aslanbey karakteri ile diziye katılması ile bir değişim dalgası da başlamıştı. Ancak bu yenilikler yeterince etkili olmadı.

blank

Dizinin kadrosuna bu sefer de Ayşegül Günay katılıyor. Füsun karakterine hayat verecek olan oyuncu, hanımağa olarak Hercai’de iddialı bir pozisyonda olacak.

Dizide yeni karakter ile birlikte taşların yerinden oynaması, dengenin değişmesi bekleniyor. Bu durum Hercai için yeni bir dönem olarak ifade ediliyor.

Ancak bu adımların reytingleri yükseltip yükselmeyeceği ve kaçan izleyicinin geri gelip gelmeyeceğini kimse bilemez. Ancak bir gerçek var ki, Yasak Elma dizisi gibi hikayede sıkışan ve reyting baskısı altına giren Hercai dizisinde de son umutlar bu değişim dalgasına bağlanmış durumda.