Ana sayfa Dizi Haberleri Hercai dizisinde set dışında neler oluyor? Akın Akınözü ve Ebru Şahin kafa karıştırıyor

Hercai dizisinde set dışında neler oluyor? Akın Akınözü ve Ebru Şahin kafa karıştırıyor

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Analiz- Bir süredir Akın Akınözü’nün instagram hesabından yaptığı paylaşımlara bırakılan yorumlarda oyuncuya tepkiler vardı. Dikkat çeken tepkilerin sebebi ise Ebru Şahin ile birlikte fotoğraf paylaşmamalarıydı. Benzer bir durum Ebru Şahin hayranları tarafından da dillendiriliyor.

Oysa ki başarılı olmuş her yapımın başrol oyuncuları sempatik pozlarıyla zaman zaman sosyal medyada hayranlarını set dışında da iyi bir uyumları olduğunu sergileyerek, dizi ile bir paralellik yaşatmak ister. Bunun sayısız örneğini görmüşsünüzdür.Erkenci Kuş dizisinde Can Yaman -Demet Özdemir paylaşımları, veya geçtiğimiz gün Elimi Bırakmada Alp Navruz-Alina Boz paylaşımları hafızalarınızdadır…

Ancak Akın Akınözü olsun Ebru Şahin olsun birlikte özel çekim bile yapılmasına rağmen sosyal medya hesaplarından set dışında bir selfi paylaşmaktan kaçınıyor.

İki ünlü ismin hayranları da bu durumu zaman zaman yorumlarıyla dile getiriyor.

Hercai dizisinde set dışında neler oluyor? Akın Akınözü ve Ebru Şahin kafa karıştırıyor 8

Cosmopolitan dergisine konuşan ikilinin “Ekranda çok iyi bir çift oldunuz. Bunu neye bağlıyorsunuz?” şeklindeki soruya verdikleri yanıtı hemen hatırlatalım.

Ebru Şahin, “Sette “oyun” denildiğinde artık Ebru olmaktan çıkıyorum, “Reyyan”ın dünyasına giriyorum. Soyutlanıyoruz, inandığımız rollerimizi canlandırıyor oluşumuz ekran önündeki izleyiciye de geçiyor sanırım” diye belirtmekte.

Akın Akınözü ise pek de bu konuyu uzatmadan “Saygı, sevgi, anlayış, hoşgörü” kelimeleriyle durumu anlatmış.

İki ünlü ismin dizide yakaladıkları uyumu, set dışında pek de yakalayamadıkları hayranları tarafından sıklıkla dile getiriliyor.

Hercai dizisinde set dışında neler oluyor? Akın Akınözü ve Ebru Şahin kafa karıştırıyor 9

Normalde partnerler birbirlerine gönderme yapar, birbirlerinin güzel yanlarını öne çıkartır ve onu över… Ayrıca böyle birlikte yapılan çekimlerde kendini göstermek, dizideki uyumlu çifti insanların daha benimsemesi için jestler yapılıyor, sosyal medyada paylaşımlar yapılara da bu durum desteklenir.

Ancak iki ünlü oyuncudan bunları göremedik.

Hercai dizisindeki Miran-Reyyan uyumu tamam, izleyici de bunu kabullendi…

Ancak Ebru Şahin ile Akın Akınözü’nün rol gereği sergiledikleri bu uyum, set dışında nasıl?

İşte bu soru akılları kurcalıyor…