Ana sayfa Dizi Haberleri Hercai dizisinde Yaren karakteri kadar tutarsız birisi yok!

Hercai dizisinde Yaren karakteri kadar tutarsız birisi yok!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Hercai dizisinde Yaren karakterini 2 sezondur canlandırmakta olan İlay Erkök, başarılı performansı ile adından konuşturmasını da biliyor. Yaren, dizinin kötü kadınlarından ama İlay Erkök’ün gerçek kişiliği ile arasında hiçbir bağ yok. Oyuncu, canlandırdığı karaktere hiç benzemediğini söyledi.

Youtube’da katıldığı sohbet programında Yaren karakterini hem özlediğini hem de sevdiğini açıklayan İlay Erkök, ” Yaren’i tabii ki özledim, çünkü değişik bir kız. Gelgitleri olan bir kız. Şu anki gerçek İlay, o kadar stabil bir hayat yaşıyor ki, aksiyonsuz. O yüzden de tabii ki özledim onun renkli kişiliğini” diye konuştu.

Hercai dizisinin ekibi Ağustos ayının ilk veya ikinci haftasında Midyat’ta buluşacak ve 3. sezon çekimleri başlayacak. Bu kadar kötülük barındıran bir karakteri canlandırmakta ilk başlarda zorlandığını itiraf eden İlay Erkök, şunları anlattı:

“Bu kadar da bir insan kötü olmaz dediğim çok fazla sahneleri oldu Yaren’in… Ama bunun bana renk de kattığını düşünüyor. İlk defa dram işinde bu kadar ağır bir dram. Benim için çok önemli bir yeri var. Yaren ile İlay çok farklı karakter. Herkes ağlarken, ya da gülerken Yaren tam tersini yapıyor. O da ona kendi renkli kişiliğini katıyor. Her gün şöyle uyanıyorum aslında, ‘Bakalım bugün Yaren’ ne yapacak. Çünkü bir bölüm sonrasında ne yapacağı öyle belli değil ki. Çok tutarsız. Kendi içinde bir tutarlılığı var ama genel olarak tutarsız. Seviyorum böyle karakteri oynamayı.”

Yaren ve İlay’ın ortak özelliğinin ise ağabeyleri olması olduğunu belirten oyuncu, ayrıca bu iki karakterin de inandığı doğrular için her şeyi yapabileceklerini ifade etti.

Mardin’in yemeklerini ve insanlarını çok sevdiğini anlatan İlay Erkök, orayı özlemesinin de en büyük sebebinin misafirperverlik ve sıcaklık olduğunu sözlerine ekledi.