Ana sayfa Dizi Haberleri Hercai dizisine katılan Ege Kökenli’nin ilginç kaderi!

Hercai dizisine katılan Ege Kökenli’nin ilginç kaderi!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Ünlü oyuncu Ege Kökenli, Cuma akşamları atv ekranında yayınlanmakta olan Hercai dizisinde Fransız Dennis karakterine hayat verecek. Yapıma 14 Şubat Cuma günü yayınlanacak olan 32.bölümden itibaren dahil olacak olan Kökenli, dizide tansiyonu yükselten bir karakterle geliyor.

1993 doğumlu olan ünlü oyuncunun dizilerden yana ilginç bir durumu adeta kaderi gibi olmuş durumda.2003 yılından itibaren yapımlarda rol alan Kökenli, Yahşi Cazibe’de Itır ve Çalıkuşu dizisindeki Mari karakteri ile dikkatleri çekmişti.

Oyuncu asıl çıkışını Melisa karakteri ile Güneşin Kızları dizisinde yaptı.Asla Vazgeçmem ve Kalp Atışı dizileri de ününe ün kattı.

Son dönemde ise Ege Kökenli, hep iyi yapımlara sonradan giriyor. Yasak Elma dizisine Yağmur karakteri ile katılmış ve 3 bölüm yer alabilmişti. Kökenli, ardından Benim Tatlı Yalanım dizisine de sonradan katıldı ve Aylin karakterine 13 bölüm hayat verdi.

Şimdi de benzer bir durumu Hercai dizisinde yaşıyor. 32.bölümden itibaren yapıma katılacak olan Kökenli, başarılı işlere sonradan katılmak gibi bir huy edindi desek yeridir.