Ana sayfa Dizi Fragmanları Hercai dizisine yeni giriş yaptı, ortalığı tozu dumana kattı!

Hercai dizisine yeni giriş yaptı, ortalığı tozu dumana kattı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – atv ekranlarında izleyicilerle Cuma akşamları yeniden buluşmaya hazırlanan Hercai dizisinin 3. sezondan ilk bölümü 17 Eylül Cuma akşamı izleyicilerle buluşacak. Dizinin yeni bölümünde önemli gelişmeler yaşanacak.

39. bölümle birlikte üçüncü sezon başlayacak. Yeni sezondan yeni görüntüler de yayınlandı. Diziye katılan Aslan Aslanbey karakteri ortalığı fena halde yakacak. Doğan Bayraktar’ın 3. sezonda Hercai dizisine katılması önemli bir adım oldu. Hikayede Aslan Aslanbey olarak izleyeceğimiz oyuncudan etkili bir performans bekleniyor.

Fragmanda daha önce öldü sanılan Sultan Aslanbey’in oğlu Aslan Aslanbey’in ağzından verilen şu sözlere dikkat: “Bütün muhteşem hikayeler iki şekilde başlar ya bir insan yolculuğa çıkar ya da şehre bir yabancı gelir. Ben Sultan Aslanbey’in öldü sanılan tek oğlu Aslan Aslanbey…”

Hercai dizisine yeni giriş yaptı, ortalığı tozu dumana kattı! 7

Miran ve Reyyan, kendilerine yeni bir hayat kurmak için gitmeye karar verdi. Doğan Bayraktar’ın hayat vereceği Aslan Aslanbey karakteri ise “Hakkı olana adaleti getireceğim, haksızlık edene de çileyi” diyerek olayların çok değişeceğini gösteriyor.

Azat’ın vurulması olayı ise fragmandaki en can alıcı noktalardan birisi…

Hercai dizisinin 39. bölümünden 2. fragmanı videodan izleyebilirsiniz.