Ana sayfa Dizi Haberleri Aşk-ı Memnu’da Bihter ile Zalim İstanbul’da Ceren’in inanılmaz benzerliği!

Aşk-ı Memnu’da Bihter ile Zalim İstanbul’da Ceren’in inanılmaz benzerliği!

tarafından ker_def

TelevizyonGaztesi.com / Detay – Türk televizyon dizilerinde çok etkili final sahneleri her zaman hafızalarda yer edinir. Aşk-ı Memnu dizisinde Beren Saat’in canlandırdığı Bihter karakterinin ölümü, milyonlarca kişinin hafızasındadır… Beren Saat, Bihter karakterini harika canlandırmıştı ve karakterin ölümü de sansasyonel olmuştu.

Aradan geçen yıllar sonra Aşk-ı Memnu’daki Bihter’in ölüm sahnesi gibi, Ceren Karaçay karakterinin ölümü de unutulmayacaktır. Bahar Şahin’in harika bir oyunculuk sergilediği Zalim İstanbul dizisinde 38. bölümün final sahnesinde Şeniz ve Ceren karakteri birlikte köşkün terasından yere çakılıyor… Herkesin gözleri önünde cereyan eden bu anlarda hem Mine Tugay hem de genç oyuncu Bahar Şahin etkili performansları ile göz doldurdu.

Sosyal medyada ise bu sahne ile ilgili birçok yorum yapıldı. İzleyicilerin bazıları bu durumu Aşk-ı Memnu dizisindeki Bihter’in ölümü ile özdeşleştirdi ve her iki karakterin vedasının da asla unutulmayacağını belirten yorumlar yaptı.

Bir izleyici, “Bir Bihter’in ölümü bir Ceren’in önümü tarihe altın harflerle yazıldı bence… Ah Ceren’im aç gözlüydün, kötüydün de şimdi yalan yok. Ama böyle bir son olmadı be…” diye yorum bıraktı.

Bir başka izleyici ise “Bir de iki karakterin de olayları düğünle başlayıp düğünle bitti. Ceren tabii ki bi Bihter değil ama bu yönlerle baya benzemiş sonları bence” notunu yayınladı.

Bihter’in ölüm sahnesi:

Bihter ile Ceren karakterlerinin birbirlerine benzeyen yönlerini yazan dizi izleyicileri, her iki karakterin ölümünün akıllarından çıkmayacağını belirttiler.

Bir dizi izleyicisi, “Bihter gibi o da yalnızlıktan yaptı bunları. Hep sevilmek istediler, tabii ki bi Bihter yapmaz Ceren, ama cok iyi oynadı. Bihter’den sonra ilk defa birinin ölümüne ağladım” diye yazdı.