Ana sayfa Dizi Haberleri Hercai dizisinin dönüşü mutlu etti, reytingleri üzdü!

Hercai dizisinin dönüşü mutlu etti, reytingleri üzdü!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com /Detay – atv ekranlarında ilk iki sezon büyük ilgi gören Hercai dizisi, 3. sezonuyla yeniden izleyicilerinin karışsına çıktı. 39. bölüm 18 Eylül Cuma akşamı yayınlandı. Reyting sonuçlarına bakılır ise Hercai’nin dönüşünün o kadar da şaşalı bir dönüş olmadığı görülüyor. Akın Akınözü ve Ebru Şahin’in başrollerinde yer aldığı dizi idare eder olarak tarif edilebilecek bir reyting oranı ile Cuma akşamlarının orta sıralardaki dizisi konumunda.

Hercai’nin ilk iki sezonundaki büyük sosyal medya desteğinin de azalmakta olduğu gözlemleniyor. Aslan Aslanbey karakterinin diziye katılması ile hikayede yeni bir savrulma yaşandı… Doğan Bayraktar’ın katıldığı dizide Miran ve Reyyan’ın aşk sahnelerini özleyenler için de iyi bir geri dönüş olduğunu söyleyebiliriz.

Hercai, dün akşam totalde 5. sırada yer aldı. AB grubunda ilk 10 arasında yer almayan ve düşük bir reytinge razı gelen dizi, ABC1 grubunda ise 7. sırada yer alabildi ve sadece Babil’i geride bırakabildi.

Diziyi çok özleyen hayranları “Azize karakterini bile özlemişim” diyerek espriler yaparken, Aslan Aslanbey’in her şeyi ortaya çıkartacak bir kurtarıcı gibi görüldüğü de sosyal medyadaki yorumlara yansıyor.

Aslan ve Sultan’ın biran önce kavuşmasını dileyen izleyiciler, 39. bölümden büyük heyecan duyduklarını ve Reyyan ile Miran’ın mutlu görmek istediklerini ve sırların da bir bir ortaya dökülmesini beklediklerini belirten mesajlar paylaştı.

25 Eylül’de 40. bölümü yayınlanacak olan Hercai dizisinin yeni bölümünden ilk görüntüler de ortaya çıktı. Videodan izleyebilirsiniz.