Ana sayfa Dizi Haberleri Hercai dizisiyle ilgili paylaşım yapan kimi kişiler yandı! Yapımcı dava açmaya hazırlanıyor!

Hercai dizisiyle ilgili paylaşım yapan kimi kişiler yandı! Yapımcı dava açmaya hazırlanıyor!

tarafından zk zk

Atv ekranlarında yayınlanan ve bu hafta 8. bölümü ekrana gelecek olan Hercai dizisinin yapımcısı, sosyal medyadan yayınlandıkları duyuru ile bazı fan sayfaları ve sahte hesapları dava edeceklerini belirtti.

Televizyongazetesi/Detay – Mia Film imzalı dizi, ekrana geldiği günden beri büyük bir ilgi görüyor. Dizi bir anda büyük sayıda fan kitlesine ulaştı.

Ebru Şahin ve Akın Akınözü’nün başrolünde oynadıkları dizi, Cuma akşamlarının da yeni favorisi oldu.

Kısa süre içinde reytingin zirvesine çıkan diziyle ilgili kimi paylaşımlar da rahatsız etmeye başladı.

Bazı kötü niyetli fan sayfalarında yapılan paylaşımların, diziye ve ona emek veren insanlara bir saygısızlık ve aynı zamanda hırsızlık olduğunun altı çizildi.

Dizinin çekimlerinden elde edilen fotoğraf ve videoların sosyal medyaya düşmesi konusunda Mia Film’in açıklaması şöyle:

“Hercai severler, kötü niyetli bazı fan sayfaları ve fake hesaplar artık dizimize büyük zarar vermeye başladı. Bu durum verilen bütün emeklere büyük bir saygısızlık ve hırsızlıktır. Hercai ile ilgili sahne çekip paylaşan, bu paylaşımları yayan, destek veren ve senaryoya dair bilgi paylaşımı yapan bir çok hesap, tarafımızda belirlenmiştir. Bu emek hırsızlığını yapanlar hakkında kanalımız ve şirketimiz tarafından hukuki süreç başlatılmıştır. Ve bu paylaşımları yapmaya devam eden diğer hesaplarda incelenmektedir. Bunlarla ilgili de hukuki süreç başlatılacaktır. Saygılarımızla Mia Film”

Açıklamayı dizinin yönetmeni Cem Karcı da instagram hesabından paylaştı.

Hercai dizisiyle ilgili paylaşım yapan kimi kişiler yandı! Yapımcı dava açmaya hazırlanıyor! 7